Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Επιθετικές οι ανήλικες Ρουμάνες ιερόδουλες στην Πάτρα-Του «κόλλησε» το στήθος της… στο πρόσωπό του!




Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα ανήλικης πορνείας σε κεντρικά σημεία της Πάτρας .
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο "Κόσμος" αποκάλυψε το θέμα με τις ανήλικες (κυρίως από την Ρουμανία) που πλησιάζουν ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ της Πάτρας και είτε τους κλέβουν με την μέθοδο της απασχόλησης είτε -πολύ χειρότερα- ικανοποιούν τις ερωτικές τους επιθυμίες έναντι 5-10 ευρώ ανάλογα με τι ζητά ο κάθε ηλικιωμένος. Μάρτυρας ενός ακόμα απίστευτου περιστατικού έγινε πριν από λίγες μέρες ένας ακόμα συμπολίτης. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του (απογευματινές ώρες προ ημερών), σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αναγκάστηκε να σταματήσει στο φανάρι που ήδη είχε ανάψει κόκκινο. Εκείνη την στιγμή πλησίασε στο παράθυρο του μια ανήλική μεν ... -«μεγαλωμένη» όπως αποδείχτηκε- δε και του ζήτησε να κατεβάσει το τζάμι. Ο ανυποψίαστος άνδρας νόμιζε ότι η ανήλικη κοπέλα θα του πωλούσε είτε χαρτομάντιλα ή κάποιο άλλο αντικείμενο με σκοπό να της δώσει κάποια ψιλά (όπως κάνουν) αρκετά παιδιά που έχουν κατακλύσει στην κυριολεξία τους φωτεινούς σηματοδότες και επαιτούν). Έτσι κατέβασε το τζάμι του αυτοκινήτου και τότε βρέθηκε... προ εκπλήξεως! Ούτε καν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε! Με περίσσιο θράσος η ανήλικη του πρότεινε να του ικανοποιήσει όποια ερωτική του επιθυμία της ζητούσε. Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο ... «πιστευτή» , κατέβασε με αστραπιαίες κινήσεις την μπλούζα της και «ακούμπησε» το γυμνό στήθος της κοντά στο πρόσωπό του!
Ο νεαρός οδηγός στην αρχή όπως ήταν φυσικό τα έχασε ενώ λίγα λεπτά μετά προσπάθησε με όση ευγένεια και ψυχραιμία του είχε απομείνει να την ενημερώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πρόταση! Της ζήτησε μάλιστα ευγενικά να απομακρυνθεί από το όχημα του για να μπορέσει και αυτός να φύγει. Ευτυχώς για εκείνον η ανήλικη αλλοδαπή δεν επέμενε, «σουλουπώθηκε» στο «άψε σβήσε» και εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο όσο πιο γρήγορα μπορούσε μην μπορώντας να πιστέψει τι του είχε συμβεί...!
Ο «πονοκέφαλος» της ΕΛ.ΑΣ.Το πρόβλημα της υπαίθριας πορνείας παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα στην ευρύτερη περιοχή. Εκτός από τις αφρικανές πόρνες που κάνουν πιάτσα κοντά στα Δικαστήρια αλλά και στα «στενά» μεταξύ Πλ. Ολγας και Αγίου Διονυσίου, «πονοκέφαλο» για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν πλέον και οι ανήλικες Ρουμάνες. Όλες πάντως έχουν την ίδια ταρίφα. Το πολύ (έστω και μετά από διαπραγμάτευση) δέκα ευρώ.