Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)

Το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και οι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας, θ’ αποτελέσουν και φέτος το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς.
Το patrasevents.gr πήγε μια πρωινή βόλτα στα Ψηλά Αλώνια και φωτογράφισε τους πρώτους πάγκους που στήθηκαν για να φιλοξενήσουν τα όμορφα λουλούδια που θα στολίσουν την πλατεία αλλά και την αποψινή ατμόσφαιρα.
Όλα έτοιμα λοιπόν για τη γιορτή των λουλουδιών, αρκεί και ο καιρός να είναι φιλικός! 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 



Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)Πάτρα: Η πόλη γιορτάζει σήμερα την Πρωτομαγιά - Όλα έτοιμα στα Ψηλά Αλώνια - Όλο το πρόγραμμα (φωτο)

Οι εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.00 το απόγευμα με την πραγματοποίηση της παρέλασης των Χορευτικών Συγκροτημάτων τα οποία θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Πλ. Όλγας, Γούναρη με κατάληξη στην Πλ. Υψηλών Αλωνίων.

Τα δρώμενα στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα ξεκινήσουν στις 6.30μμ με την πραγματοποίηση του Μουσικοκινητικού Παιχνιδιού από τους X-Saltibagos.
7.30μμ θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των παραδοσιακών χορών, από συγκροτήματα της Πόλης και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

- 9.15μμ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα «Τρίκυκλο», το οποίο θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας, με θέμα «Οι προστατευόμενοι βιότοποι της Δυτικής Ελλάδας».

Στην πλατεία Ομονοίας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8.30 το βράδυ με παράσταση καραγκιόζη από τον Χρήστο Πατρινό.

Στις 9.30μμ τη σκυτάλη θα πάρει η Ορχήστρα του Γιώργου Πετρίτση.

patrasevents.gr