Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μαχαιρώματα στα Ζαρουχλέικα - της κακομοίρας και στην οδό Ευβοίας

Αιματηρό επεισόδιο χθες στην Πάτρα. Ένας 32χρονος κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές σε έναν 37χρονο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη χθες (26-4-2014) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα ο παθών κατά την επίσκεψη του σε 53χρονο ημεδαπό στην Πάτρα, συνάντησε μέσα στο σπίτι το δράστη, ο οποίος λόγω προηγούμενου επεισοδίου μεταξύ τους, του επιτέθηκε και εξωτερικά της οικίας, τον έπληξε με μαχαίρι πολλές φορές στο θώρακα.
Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψη του ενώ ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο Άγιος Ανδρέας όπου και παραμένει νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική.
Επισημαίνεται ότι προχθές (25-4-2014) στην οδό Ευβοίας στην Πάτρα, είχε σημειωθεί επεισόδιο - καυγάς μεταξύ του δράστη και του παθόντα και ενός ακόμα 30χρονου ημεδαπού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

http://konstantinosflamis.blog.dete.gr/