Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πάτρα: Όταν ο ήλιος βασιλεύει, το δειλινό μαγεύει! - Δείτε εικόνες με το ηλιοβασίλεμα

Να γιατί η Πάτρα έχει το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα

H Πάτρα έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας!
Μπορεί όλος ο κόσμος να ταξιδεύει κάθε χρόνο στη Σαντορίνη για να θαυμάσει το περίφημο ηλιοβασίλεμα της, όμως εμείς εδώ στην Πάτρα, δεν το έχουμε ανάγκη. Γιατί απλούστατα έχουμε το δικό μας! Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας που μπροστά του όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε.  
Από και να το πιάσει το μάτι, από όπου και αν κάνει «κλικ» ο φακός, από όποια και αν είναι η τοποθεσία που θα το δεις (Βραχνέικα, Ρίο, Πλαζ, Ψηλά Αλώνια, Δασύλλιο, Κάστρο), το συμπέρασμα είναι ένα:
Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας μαγεύει και προσφέρεται σαν έργο τέχνης.Για τους ονειροπόλους, τους ταξιδιάρηδες και τους ρομαντικούς. Το δειλινό, όταν ο ήλιος βασιλεύει στο σούρουπο, είναι από τις ομορφότερες στιγμές της φύσης και η Πάτρα ξέρει και αναδεικνύει αυτήν την ομορφιά.
Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν με εικόνες όλα τα παραπάνω.


Πάτρα: Όταν ο ήλιος βασιλεύει, το δειλινό μαγεύει! - Δείτε εικόνες με το ηλιοβασίλεμα Πάτρα: Όταν ο ήλιος βασιλεύει, το δειλινό μαγεύει! - Δείτε εικόνες με το ηλιοβασίλεμα Πάτρα: Όταν ο ήλιος βασιλεύει, το δειλινό μαγεύει! - Δείτε εικόνες με το ηλιοβασίλεμα Πάτρα: Όταν ο ήλιος βασιλεύει, το δειλινό μαγεύει! - Δείτε εικόνες με το ηλιοβασίλεμα