Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΑΤΡΑ.ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ… ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: Αρπάχτηκαν γείτονες – παρενέβη η αστυνομία

Κι όμως, …έπεσε ξύλο μεταξύ γειτόνων με αφορμή τις …φωνές των παιδιών που έπαιζαν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!
 Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι την Δευτέρα, και από το επεισόδιο σηκώθηκε στο …πόδι όλη η γειτονιά ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Όλα άρχισαν όταν μια παρέα παιδιών που μένουν στην επίμαχη πολυκατοικία κατέβηκαν στον ακάλυπτο χώρο της για να παίξουν.
 Στην αρχή συζητούσαν για την κατάληξη του μεγάλου αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα και αργότερα άρχισαν να παίζουν με τα ποδήλατά τους.
 Φαίνεται όμως ότι οι φωνές τους ενοχλούσαν ιδιαίτερα έναν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας ο οποίος εργάζεται ως νυχτοφύλακας και διαμένει στον πρώτο όροφο και μάλιστα το δωμάτιό του βρισκόταν προς την πλευρά του ακάλυπτου χώρου.
 Και επειδή τη νύχτα είχε κοιμηθεί με ανοικτή την μπαλκονόπορτα λόγω ζέστης και την είχε αφήσει έτσι μέχρι τις 11 (οπότε και συνέβη το επεισόδιο) άκουγε πιο πολύ τις παιδικές φωνές.
 Ο ένοικος σηκώθηκε και βγήκε στο μπαλκόνι βάζοντας τις φωνές στους ανήλικους. Του ζήτησαν συγγνώμη και προσπάθησαν να κάνουν πιο σιγά. Όμως και πάλι ενοχλήθηκε και ξαναβγήκε στο μπαλκόνι για δεύτερη αυστηρή παρατήρηση.
 Τότε ήταν που αντέδρασε ένας από τους γονείς των παιδιών. Ο οποίος μένει στον τέταρτο όροφο αλλά έτυχε να ακούσει τις φωνές του γείτονά του. Αυτό ήταν! Ο εξοργισμένος πατέρας κατέβηκε στον πρώτο όροφο και χτύπησε την πόρτα στον νυχτοφύλακα
 Το σκηνικό που ακολούθησε ήταν… άγριος καυγάς και ξύλο μεταξύ των δύο γειτόνων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φωνές και των δύο διαπερνούσαν το διαμέρισμα του δεύτερου και από το δωμάτιό του περνούσαν στον ακάλυπτο και κατόπιν αντηχούσαν σε ολόκληρη τη γειτονιά!
 Οι δύο χτυπιόντουσαν στον διάδρομο της πολυκατοικίας ενώ κάποιες γυναίκες ούρλιαζαν καλώντας τους να σταματήσουν. Τελικά, κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφθασε το περιπολικό και οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην πολυκατοικία οι δύο μαχόμενοι σταμάτησαν.
 Δεν έγιναν συλλήψεις ωστόσο η υπόθεση μάλλον θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες αφού και οι δύο προσανατολίζονται σε μηνύσεις.