Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σεξ στο παγκάκι σε πλατεία της Πάτρας τα μεσάνυχτα!


Σεξ σε πλατεία της Πάτρας έκανε ένα νεαρό ζευγάρι.
Η ώρα ήταν προχωρημένη, ωστόσο, η πλατεία που βρίσκεται σε μία από τις εισόδους της Πάτρας, κοντά στην Ακτή Δυμαίων, μπορεί να μην είναι κεντρική, αλλά σίγουρα δεν είναι και ερημική.

Από το σημείο περνούν πολλά αμάξια για να μπουν στην Πάτρα όλες τις ώρες της ημέρας και όλες ώρες της νύχτας. Το νεαρό ζευγάρι όμως από ότι φαίνεται ήταν ξαναμμένο και ίσως και λίγο μεθυσμένο.
Άγνωστο για ποιο λόγο πήγαν σε ένα από τα παγκάκια της πλατείας αυτής και ξεκίνησαν να «φασώνονται» και να… χουφτώνονται. Το θέμα όμως δεν είναι ότι έμειναν μόνο στα προκαταρκτικά.
Σε κάποια φάση οι κινήσεις τους πάνω στο παγκάκι με την κοπέλα στα πόδια του αγοριού έδειχναν ότι το όλο θέμα είχε προχωρήσει για τα καλά. Η νεαρή μάλιστα από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε και τους σχετικούς αναστεναγμούς, αλλά και τα αναφιλητά, αδιαφορώντας αν από το σημείο περνούσαν περαστικοί ή αυτοκίνητα.
Το πάθος τους πάντως δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από μία παρέα αγοριών που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο το οποίο είχε σταματήσει μπροστά από ένα φανάρι. Όταν κατάλαβαν τι γινόταν στο παγκάκι ξεκίνησαν να κορνάρουν και να φωνάζουν κοροϊδευτικά.
Το ζευγάρι ωστόσο συνέχισε απτόητο και έφυγε μόνο όταν προφανώς είχε ολοκληρώσει. Να σημειωθεί ότι στην πλατεία υπάρχει και ένα άγαλμα ήρωα του '21 το οποίο τα έβλεπε όλα... μπροστά του!