Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Βόμβα μεγατόνων – Υπεξαίρεση καταθέσεων πελατών σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα



Κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγες ώρες σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα - η οποία θεωρείται από τις ναυαρχίδες του πιστοληπτικού συστήματος της χώρας – όπου διαπιστώθηκε πως έχουν πειραχθεί καταθέσεις πελατών.



Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία στα κεντρικά της Αθήνας, από πατρινούς πελάτες της τράπεζας οι οποίοι ενημέρωσαν πως εντόπισαν περίεργες κινήσεις και μειώσεις – έως και σχεδόν μηδενισμό – του ποσού που είχαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό.


Σήμερα το πρωί στην Πάτρα έφτασε κλιμάκιο ελεγκτών το οποίο άρχισε να περνάει από «κόσκινο» τις κινήσεις λογαριασμών οι οποίες έφεραν την υπογραφή  συγκεκριμένου ανώτερου υπάλληλου, στον οποίο δόθηκε αναγκαστική άδεια και στη θέση του τοποθετήθηκε άλλος υπάλληλος.


Μέχρι στιγμής το μέγεθος της  διερευνούμενης  υπεξαίρεσης δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ μεταξύ των υπαλλήλων της τράπεζας επικρατεί αναταραχή, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι φοβούνται πως θα τους πάρει η μπάλα.


Κατά κύριο λόγο έχουν  πειραχθεί καταθέσεις πελατών, οι οποίοι για δική τους διευκόλυνση είχαν δώσει εν λευκώ τη δυνατότητα στο συγκεκριμένο στέλεχος, να κάνει κινήσεις για λογαριασμό τους.

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/