Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πάτρα: «Βουίζει» η γειτονιά – Ο παπάς τα έχει τελικά με τη νεαρή τσιγγάνα;

Οι φήμες που έχουν ακουστεί για "ροζ" σκάνδαλο και η "απολογία" του ιερωμένου

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι; Η αλήθεια είναι ότι η γειτονιά εκεί στην περιοχή του νότιου διαμερίσματος της Πάτρας έχει βουίξει και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την σχέση που λέγεται ότι έχει ο παπάς της Ενορίας με μία τσιγγάνα.
Ο παπάς πάντως έχει διαψεύσει το όλο θέμα στους κύκλους του και λέει ότι πρόκειται για κακοήθη ψέματα. Το όλο κακό ξεκίνησε με τις φήμες που έλεγαν ότι ο επίτροπος και ο βοηθός έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον παπά με την νεαρή τσιγγάνα.
Οι δύο άνδρες βλέποντας τον παπά μαζί της τον πέρασαν από… ανάκριση, ζητώντας του εξηγήσεις και όταν εκείνος ξεκίνησε να τους τα «μασάει», η αντίδραση του επιτρόπου ήταν τέτοια που τον έφτυσε στο πρόσωπο!
Ο παπάς «τσαντίστηκε» και όρμησε στον επίτροπο, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν. Έτσι λένε οι φήμες. Ο παπάς ακόμα και μετά το επεισόδιο υποστήριζε ότι δεν συμβαίνει τίποτα το… πονηρό με την νεαρή γυναίκα.
Μάλιστα, κύκλοι του περιβάλλοντος του παπά αναφέρουν ότι ο λόγος των φημών που έχουν ξεκινήσει από τον επίτροπο και τον βοηθό του είναι ότι η τσιγγάνα παίρνει πολλά χρήματα από τα παπά για δουλειές που κάνει για την Ενορία.
«Ροζ σκάνδαλο το… λοιπόν ή απλά επαγγελματικός ανταγωνισμός; Θα φανεί στην πορεία γιατί η γειτονιά έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το όλο θέμα…