Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο ναυαγοσώστης που «καίει» καρδιές σε διάσημη παραλία της Αχαΐας - Οι γυναίκες κάνουν ότι πνίγονται

Ο νεαρός έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των θηλυκών όλων των ηλικιών

Καρδιές έχει "κάψει" ναυαγοσώστης σε παραλία της Αχαΐας. Ο νεαρός έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των δεσποινίδων, αλλά και των μεγαλύτερων κάπως κυριών που συγκεντρώνονται σχεδόν καθημερινά στην παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους.

Οι μεγαλύτερες μάλιστα κυρίες που είναι κάπως πιο διαχυτικές, ψάχνοντας τρόπο για να έρθουν πιο κοντά, στην πλευρά που κάνει την δουλειά του ο νεαρός και να θαυμάσουν το σώμα του, έχουν μεταφέρει τις ξαπλώστρες του καταστήματος, σχεδόν δίπλα στο κιόσκι του.
Όσο για τις νεαρότερες δεσποινίδες αρκούνται στο να περνάνε συχνά βόλτες από το σημείο όπου θα μπορεί να τις δει, με τις πιο σεμνές από αυτές να του χαμογελάνε και τις κάπως πιο «προχωρημένες» να προσπαθούν να του κεντρίσουν με διάφορους άλλους τρόπους (πιο προκλητικούς) τη προσοχή.
Ο ίδιος πάντως χαμπάρι δεν παίρνει και το μόνο που προσέχει είναι τη θάλασσα και το πέλαγος, μη χρειαστεί κανείς λουόμενος τη βοήθεια του, ώστε να είναι σε ετοιμότητα. Πάντως, μέσα στις επόμενες ημέρες, αν λάβουμε υπόψη μας τα πειράγματα που κάνουν μεταξύ τους οι κυρίες στη παραλία, η βοήθεια του κάπου θα χρειαστεί.
Μία από τις κυρίες, σύμφωνα με τα όσα είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στις φίλες της, σκοπεύει να… "πνιγεί", για να βρεθεί στην αγκαλιά του!