Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Πήγαινε στη καφετέρια και έβλεπε ταινίες πορνό από το κινητό του!

Χαμός σε καφέ στο κέντρο της πόλης με έναν παράξενο θαμώνα

Έβλεπε πορνό από το κινητό του τηλέφωνο σε καφετέρια της Πάτρας και κόντεψαν να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.

Το σκηνικό έγινε σε καφετέρια της πόλης στο κέντρο, με έναν θαμώνα που έχει χαρακτηριστεί ακόμα και από τους υπαλλήλους του καταστήματος ως παράξενος. 
Ο λόγος γιατί πηγαίνει πάντα μόνος του, πίνει μονίμως το ίδιο ποτό, ενώ δεν μιλάει σε κανέναν, περιεργάζοντας με τις ώρες το κινητό του τηλέφωνο,  κάνοντας χρήση του wi-fi του καταστήματος.
Όλοι αναρωτιούνταν για μέρες ποιο να ήταν το τόσο ενδιαφέρον που είχε το κινητό του. Τελικά το ανακάλυψαν και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Πώς; Όταν ένας άλλος πελάτης διαπίστωσε ότι ο παράξενος θαμώνας κοίταζε μέσα από το κινητό τηλέφωνο ταινίες πορνό έγινε έξαλλος, καθώς μαζί του είχε μία γυναίκα η οποία δεν άντεχε το όλο θέαμα.
Ο παράξενος θαμώνας, ωστόσο, συνέχισε απτόητος το έργο του, χωρίς να παίρνει χαμπάρι τίποτα, ακόμα και όταν ο πελάτης με τη γυναίκα τον αποδοκίμασαν. Με τα πολλά ο ενοχλημένος πελάτης γύρισε το σκαμπό στον παράξενο θαμώνα με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος. Το τι ακολούθησε δεν λέγεται… Πάντως ο θαμώνας δύσκολα θα πατήσει και πάλι στη συγκεκριμένη καφετέρια.

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς