Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ποιους Χρυσαυγίτες από την Πάτρα καλεί η ανακρίτρια


Με την προφυλάκιση και του Ηλία Κασιδιάρη κλείνει ο ανακριτικός κύκλος για της κομματική ελίτ της "Χρυσής Αυγής". Ανοίγει όμως ένας άλλος αριθμητικά πολύ μεγαλύτερος, που περιλαμβάνει τα μεσαία στελέχη της. Πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Ελλάδα με την «Χρυσή Αυγή» Χρήστος Ρήγας έλαβε κλήση προς απολογία από την ανακρίτρια κα Ιωάννα Κλάπα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την κλήτευση του Χ. Ρήγα είναι μια παλιότερη υπόθεση οπλοκατοχής για την οποία, όπως μάθαμε, έχει αθωωθεί. Ωστόσο εξ αιτίας αυτής της υπόθεσης εγκαλείται τώρα να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 
Στους κόλπους της «Χρυσής Αυγής» επικρατεί ανησυχία. Θεωρούν βέβαιο ότι σε όλα τα μεσαία στελέχη του κόμματος «ξεσκονίζονται» τα ποινικά τους μητρώα. Εφόσον υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις βίαιων περιστατικών, οπλοκατοχής ή άλλων παραβατικών πράξεων, ανεξάρτητα αν αυτές έχουν τελεσιδικήσει, με την επ[ιβολή ποινών ή αθωώσεις, οι ανακριτικές αρχές θα τους καλέσουν σε απολογία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 
Μέλος της "Χρυσής Αυγής" που δεν θέλησε να μιλήσει επώνυμα  ανέφερε ότι παρακολουθούνται σε κάθε τους κίνηση. «Ακόμα και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που οργανώνουμε έξω από την ΓΑΔΑ, καταφθάνουν οχήματα της ΕΛΑΣ που ελέγχουν με εσωτερικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές έναν - έναν τους παρευρισκόμενους για να τους συλλάβουν αν εκκρεμεί εις βάρος τους κάποιο ένταλμα. Επίσης όσοι δεν φέρουν αστυνομική ταυτότητα προσάγονται για εξακρίβωση στοιχείων» μας περιέγραψε.


http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς