Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο γεροδεμένος μποξέρ που "ξάπλωσε" τον Τάσο, στην διασταύρωση Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου


Της κακομοίρας έγινε προ ημερών στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όταν εν μέσω πολλών διερχομένων, δύο άνδρες «αρπάχτηκαν» με αποτέλεσμα ο ένας να βρεθεί…. ξάπλα στο έδαφος.


Όλα συνέβησαν μέρα μεσημέρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια διερχομένων. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «επαγγελματική ενέργεια»!

Πρωταγωνιστές ένας ψηλός γεροδεμένος (πιθανόν γνώστης πολεμικών τεχνών) και ένας κοντός με τατουάζ. Ο ψηλός γύρω στα 40, φαίνεται πως «παρακολουθούσε» τον κοντό και τον έφθασε σε απόσταση αναπνοής στην διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Ο κοντός με τα τατουάζ δεν πρόλαβε καν να στρίψει και ο «ντουλάπας» ψηλός τον χτυπά από πίσω του ρίχνει δύο αστραπιαίες μπουνιές και τον «ξαπλώνει» στη Ρήγα Φεραίου! «Αυτές γι αυτά που μου χρωστάς» του λέει και εξαφανίζεται με γοργό βήμα!

Οι καταστηματάρχες της περιοχής αναστατώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν παρενέβη για να «ακινητοποιήσει» ή τουλάχιστον να «πει μια κουβέντα» στον ψηλό! Οι περισσότεροι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, αφού η όλη «φάση» έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο Τάσος σίγουρα πόνεσε πολύ, προσπάθησε να συνέλθει, τα κατάφερε και εξαφανίστηκε και εκείνος! Αυτόπτες μάρτυρες πάντως έκαναν τον σταυρό τους, λέγοντας «που φθάσαμε να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών ακόμη και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μέρα μεσημέρι»! Πάντως μηνύσεις στην Αστυνομία δεν έγιναν, έστω και αν ο κοντός… σίγουρα γνωρίζει ποιος είναι ο ψηλός!