Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Ή έγκυος στρατιωτικός έκανε «ντου» στο σπίτι της πρώην!



Η στρατιωτικός μπουκάρει στο σπίτι της έν διαστάσει συζύγου του εραστή της για να της απαιτήσει να του δώσει το διαζύγιο και τελικά κλήθηκε η αστυνομία για να ...ηρεμήσει τα πνεύματα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, στην Ανθουπολη. Όπως αποδείχθηκε, η στρατιωτικός διατηρεί σχέση εδώ κι ένα χρόνο με τον σύζυγο της δεύτερης γυναίκας μόνο που το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια, χωρίς όμως η γυναίκα να δέχεται να προχωρήσει σε έκδοση διαζυγίου.


Τα πράγματα φαίνεται οτι περιπλέχτηκαν για τα καλά όταν η ερωμένη και μόνιμη αξιωματικός έμεινε έγκυος! Τότε τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά και για τους τρεις και ιδίως για τον 43χρονο άνδρα ο οποίος διατηρεί μικρή επιχείρηση σε συνοικία της Πάτρας.


Η έγκυος ερωμένη του τον πίεζε να τελειώσει τη διαδικασία της έκδοσης διαζυγίου με την πρώην - ουσιαστικά - σύζυγο του, ώστε να προχωρήσουν μαζί σε γάμο και να αναγνωριστεί από τον ίδιο το παιδί που θα φέρει στον κόσμο.


Ο σύζυγος προσπαθούσα αλλά ερχόταν αντιμέτωπος με την σθεναρή αντίδραση της συζύγου του η οποία ήταν ανένδοτη ακόμα και με αφορμή το γεγονός της εγκυμοσύνης. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα η στρατιωτικός ανέλαβε δράση έχοντας αποφασίσει να λύσει προσωπικά η ίδια το ζήτημα. Για το σκοπό αυτό επισκέφθηκε την πρώην σύζυγο στο σπίτι της...


Πιάστηκαν ...μαλλί με μαλλί!Η συζήτηση μεταξύ των δυο γυναικών δεν εξελίχθηκε και σε ...τόσο πολιτισμένο επίπεδο, όπως τουλάχιστον αποδείχθηκε από την κατάληξη της αιφνιδιαστικής συνάντησης.


Και αυτό γιατί η σύζυγος με το που είδε στην πόρτα την ερωμένη του άνδρα της άρχισε να βάζει τις φωνές και να χρησιμοποιεί ακατονόμαστα εκφράσεις εναντίον της, με αποτέλεσμα η φωνή της να ακούγεται σε όλη την πολυκατοικία,


Η αλήθεια είναι ότι η έγκυος ερωμένη προσπαθούσε να κρατήσει τις ισορροπίες και κατέβαλε προσπάθεια για να διατηρηθεί ένας σχετικά ήλιος τόνος. Όμως δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, τα ...πήρε κι αυτή και άρχισε να ξεφεύγει στο λεξιλόγιο της εναντίον της συζύγου.


Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν μέχρι οι δυο γυναίκες να πιαστούν ...μαλλί με μαλλί και στο διάδρομο της πολυκατοικίας (η ερωμένη δεν κατάφερε ποτέ να μπει μέσα στο σπίτι της γυναίκας του εραστή της) επικράτησε παν δαιμόνιο στην κυριολεξία,


Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία για να δώσει λύση στο πρόβλημα και να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού η κατάσταση έδειχνε πως ήταν εύκολο ν εκτροχιαστεί ακόμα περισσότερο.


Με την παρέμβαση αστυνομικών οι δυο γυναίκες ηρέμησαν, η ερωμένη αποχώρησε, και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ενώ δεν υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Ωστόσο η υπόθεση σίγουρα θα έχει και συνέχεια....

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/