Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Οι δύο φοιτήτριες που βγαίνουν με τα μπικίνι στο μπαλκόνι και κάνουν ηλιοθεραπεία!

Έχουν στήσει σκηνικό, λες και είναι κανονικά σε παραλία και έχουν "τρελάνει" κόσμο

Βγήκαν τα
μάτια τους έξω σε κεντρική συνοικία της Πάτρας. Οι γείτονες έχουν πάθει ζημιά από τις πρώτες μέρες που ανέβηκε η θερμοκρασία και ο λόγος δεν είναι φυσικά ότι έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα με την ζέστη, αλλά οι δύο φοιτήτριες που κάθε μεσημέρι σχεδόν, κάνουν ηλιοθεραπεία, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους.
Το σκηνικό συμβαίνει στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας σε γνωστή οδό της Πάτρας, στην οποία μένουν εκτός των άλλων και αρκετοί φοιτητές. Οι δύο νεαρές φοιτήτριες που είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμες και αρκετά εμφανίσιμες, κάθε μεσημέρι με απόγευμα σχεδόν, ξεσηκώνουν την γειτονιά, βγαίνοντας στο μπαλκόνι για να κάνουν ηλιοθεραπεία.
Κάτι τα διαβάσματα που έχουν με την εξεταστική, κάτι το ότι ενδεχομένως να μην έχουν διαθέσιμο μεταφορικό μέσο για να πηγαίνουν κάθε τόσο στις κοντινές παραλίες της Πάτρας, τα δύο όμορφα κορίτσια βρήκαν άλλη λύση.
Βγαίνουν κάθε μέρα στο μπαλκόνι λες και είναι κανονικά σε παραλία. Φορούν τα μπικίνι μαγιό τους, ξαπλώνουν στις πετσέτες που έχουν βάλει και αράζουν με τις ώρες στον καυτό ήλιο, αλείφοντας τα σώματα τους με  αντηλιακό, ενώ πότε – πότε για να δροσίζονται βρέχονται με ένα λάστιχο που έχουν εύκαιρο στο μπαλκόνι τους.
Αποτέλεσμα αυτού είναι τα δύο κορίτσια να έχουν πάρει ήδη ένα αρκετά σοκολατένιο χρώμα στο κορμί τους, χωρίς στην ουσία να έχουν πάει παραλία.Καταλαβαίνετε όμως τι έχουν πάθει οι άνδρες της γειτονιάς οι περισσότεροι εκ των οποίων όπως είπαμε είναι και φοιτητές.
Χαζεύουν και αυτοί με τις ώρες τις δύο κοπέλες με τα μπικίνι που βάζουν η μία στην άλλη λάδι και ψάχνουν τρόπους για να τις πλησιάσουν. Είναι απλό ρε παιδιά, ένα αμάξι για να πάει τα δύο κορίτσια σε μία παραλία για να κάνουν το μπανάκι τους. Να δροσιστούν αυτές, να δροσιστείτε και εσείς…

patrasevents.gr