Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δυτική Αχαΐα: Ούτε με… τρακτέρ! - «Παράδεισος» το Γιαννισκάρι, αλλά περνάς πρώτα από την «κόλαση»



Πολλές οι δυσκολίες που συναντά ένας ταξιδιώτης για να φτάσει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νομού

Μπορεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χρήστου Νικολάου, να επιμένει ότι ο δρόμος για την παραλία στο Γιαννισκάρι να είναι προσβάσιμος, ωστόσο, ένας ταξιδιώτης που πηγαίνει εκεί για να κάνει το μπάνιο του, μάλλον μετανιώνει την ώρα και την στιγμή.
Χαλίκια, σκόνες, λακκούβες και απότομες κλίσεις του δρόμου που οδηγεί στην παραλία, ενός δρόμου που είναι άκρως επικίνδυνος όταν νυχτώνει και παραμένει χωμάτινος στο μεγαλύτερο του ποσοστό.
Η παραλία στο Γιαννισκάρι είναι πράγματι πανέμορφη όμως για να φτάσεις εκεί έχοντας ένα φυσιολογικό αμάξι, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σου μείνει η…  ρόδα στο χέρι. Το Ι.Χ. θα υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές αφού υπάρχουν αρκετές λακκούβες, ενώ αν θέλεις να μην σου δημιουργηθεί αναγούλα από το «κούνημα», χρειάζεται να έχεις αυτοκίνητο τύπου τζιπ.
Αν πάλι οδηγείς μηχανή τότε κινδυνεύεις να πέσεις στον γκρεμό καθώς τα χαλίκια γλιστράνε και τα νεροφαγώματα στον δρόμο έχουν κάνει τα πράγματα δύσκολα για έναν αναβάτη. Όλα αυτά τα εμπόδια για να φτάσει κανείς στον επίγειο παράδεισο που λέγεται Γιαννισκάρι τα συναντάνε δεκάδες λουόμενοι που επιλέγουν τη συγκεκριμένη παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους.
Η παραλία που και την περασμένη Κυριακή παρά τις δυσκολίες γέμισε από κόσμο. Ωστόσο, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας επιμένει. Ο δρόμος είναι προσβάσιμος, ο δρόμος είναι μία χαρά…

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς