Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Διακοπές στην Πάτρα για δύο φοιτήτριες - Γυρίζουν με τα brazilian τις παραλίες και ανεβάζουν σέξι πόζες!


Και αν κάνουν άτακτη ζωή, πηγαίνοντας σε όλα τα beach bars της περιοχής, είναι δικός τους λογαριασμός...

Οι μαμάδες τους τις ζήτησαν πίσω. Το ίδιο και οι μπαμπάδες τους πιστεύοντας ότι τώρα που έχει φτάσει για τα καλά το καλοκαίρι και είμαστε στα μέσα του Ιουλίου, θα μειωθούν τα έξοδα που έδιναν κάθε μήνα στις κορούλες τους για να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο.
Αμ δε. Οι δύο ξαδέλφες από την Βόρεια Ελλάδα (κάπου εκεί προς τον κάμπο της Θεσσαλίας) που σπουδάζουν σε μία από τις θετικές σχολές του Πανεπιστημίου και μένουν παρεούλα (κάπου εκεί μεταξύ Αγίας Σοφίας και Κωνσταντινουπόλεως) δήλωσαν αμφότερες αδυναμία στους γονιούς τους!
Έχουν λέει διάβασμα και θα πρέπει να στρώσουν κάτω το όμορφο κεφαλάκι τους για να ξεστραβωθούν καλύπτοντας το χαμένο έδαφος από τις ασωτίες του χειμώνα. Αυτό είπαν τουλάχιστον στις μαμάδες τους και στους μπαμπάδες τους (οι οποίοι εκτός από το ότι κάνουν παρέα μεταξύ τους έχουν και κοινή επαγγελματική στέγη) και φυσικά αυτοί τα πίστεψαν.

Διακοπές στην Πάτρα για δύο φοιτήτριες - Γυρίζουν με τα brazilian τις παραλίες και ανεβάζουν σέξι πόζες!
Στενοχωρήθηκαν λίγο που δεν θα δουν τα κοριτσάκια τους εκεί στο «κάμπο» το καλοκαιράκι, αλλά τι φταίνε αυτές; Εκεί θάλασσα δεν υπάρχει. Εδώ η θάλασσα είναι στα πόδια τους. Μόνο που βέβαια αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν κάθε τόσο οι δύο ξαδελφούλες φοιτήτριες από διάφορες παραλίες της περιοχής, έχουν ξεχάσει τα βιβλία τους.
Αντίθετα έχουν πάρει τα brazilian μαζί τους, τα λάδια τους, τις σέξι πόζες τους, αλλά και πέντε έξι διαφορετικούς συνοδούς κάθε φορά στις παραλίες που πηγαίνουν. Και πηγαίνουν παντού.  Από Ρίο μέχρι Άκολη και Παναγοπούλα και από Ακράτα και Λουτράκι, μέχρι Κουρούτα και Κατάκολο.
Έχουν πάρει όλες τις παραλίες σβάρνα, ενώ τελευταίως πήγαν και λίγο προς Ζάκθυνθο μεριά (Λαγανά, Τσιλιβί και όλα τα σχετικά) έτσι για να πιάσουν και κανά νησάκι. Όσο για τα βράδια; Ρίο by night, βόλτα στα μπαράκια της Ναυπάκτου, clubing, μπουζούκια και έχει ο Θεός, με τους συνοδούς να τις ακολουθούνε στο διαμέρισμα και τη γειτονιά να είναι στο πόδι από τις φωνές και τα μεταμεσονύχτια πάρτι έως το ξημέρωμα.
Καλά περνάνε τα κορίτσια. Διακοπές βέβαια φέτος δεν έχει. Εκτός πια και αν οι γονείς τους φιλοτιμηθούν και τους κάνουν δώρο ένα ταξιδάκι σε κανά νησάκι του Αιγαίου, έτσι για να ξεφύγουν από το διάβασμα. Λεφτά άλλωστε υπάρχουν από ότι μαθαίνουμε και μάλιστα με τη «σέσουλα»…

patrasevents.gr


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς