Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Είναι στην Πάτρα και ξέρεις ότι σε αυτό το μαγαζί θα απολαύσεις (επιτέλους) καλό cocktail!

     


Υγρή γαστριμαργική απόλαυση δίπλα στην θάλασσα!
Η τάση και οι άνθρωποι αλλάζουν, τα spots επίσης... οι σωστές δόσεις όμως ποτέ!


       Είναι εκείνη η αμήχανη στιγμή που βλέπεις ποτήρια "πολυόροφα" που έχουν φρούτα, χυμό, ομπρέλες και υπέροχα  χρώματα και δεν ξέρεις ούτε πως λέγονται για να τα παραγγείλεις ούτε αν πίνονται για να τα πληρώσεις!
Σας έχουμε ένα από τα καλύτερα παραλιακά μαγαζιά για να πιείτε ένα απολαυστικό cocktail με πρωτόγνωρα πολλές φορές χρώματα και αρώματα!

Είναι το αγαπημένο μας Deux Iles στα Ροΐτικα Πατρών στο οποίο πήγαμε και μείναμε για πιούμε κάτι δροσιστικό! Σαστίσαμε όταν είδαμε το bar και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε... Ένα πειραγμένο τζιν τόνικ, ένα κομψό daquiri με φράουλα ή το αυθεντικό mojito;

Kαι ερωτώ ποιος θα μας φωτίσει σε αυτά τα διλήμματα; Οι barteneders φυσικά που πασχίζουν να βρουν τρόπους να μας εντυπωσιάσουν και να ικανοποιήσουν τους γευστικούς ουρανίσκους μας!
Συνήθως, απαντάμε με χρονοκαθυστέρηση στο "τι νας φέρω" εκεί, στο Deux Iles απαντήστε με ερώτηση "τι cocktail προτείνεις;" ή πείτε "το αφήνω πάνω σου, θέλω super cocktail".

Θα ενθουσιαστείτε!

Είναι στην Πάτρα και ξέρεις ότι σε αυτό το μαγαζί  θα απολαύσεις (επιτέλους) καλό cocktail!
Εκτυλίσσονται όμορφες ιστορίες κάθε νύχτα στο Deux Iles! Οι θαμώνες παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο μπαρ ενώ ακούνε πολύ όμορφη μουσική που και αυτή μπαίνει στο "μπλέντερ" αλλά με διαφορετική δοσολογία.
Διακτινιστείτε σε αυτό το bar λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της Πάτρας και δεν θα χάσετε!
Άλλωστε η διασκέδαση το καλοκαίρι υπάρχει εκεί που υπάρχει και θάλασσα. Ιδανική εποχή για λίγο παραπάνω θερμίδες σε έναν χώρο που τα πάει περίφημα και έχει και μακρύ κατάλογο...
Έκανε τη διαφορά και μάλιστα σε προσιτή τιμή με ανθρώπους που ξέρουν και ασχολούνται σοβαρά με την τέχνη των cocktails!

Είναι στην Πάτρα και ξέρεις ότι σε αυτό το μαγαζί  θα απολαύσεις (επιτέλους) καλό cocktail!Είναι στην Πάτρα και ξέρεις ότι σε αυτό το μαγαζί  θα απολαύσεις (επιτέλους) καλό cocktail!

patrasevents.gr


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς