Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

EΓΙΝΕ… ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ: Με «κουμπούρια» από την Πάτρα στο Αίγιο

Μπαρούτι μύριζε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης η περιοχή του Αιγίου και ιδιαίτερα η θέση Κρόκοβα, καθώς ομάδες ΡΟΜΑ αρματωμένες κυκλοφορούσαν με Ι.Χ. αυτοκίνητα και αγροτικά ψάχνοντας έναν 18χρονο .
Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν στην περιοχή του Ρίου όπου μένει μεγάλο σόι τσιγγάνων ήρθε το μαντάτο , πως μια 14χρονη συγγενή τους που μένει στην Αιγιάλεια, την έκλεψε 18χρονος .

Αμέσως σήμανε «συναγερμός» και όλοι οι συγγενείς της 14χρονης από την Πάτρα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και πήγαν στην περιοχή Κρόκοβα του Αιγίου, όπου ήταν το σπίτι του 18χρονου, προκειμένου να τον βρουν και να την πάρουν πίσω.
Ο 18χρονος που είναι ήδη παντρεμένος, είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα ίχνη του, ενώ επί ώρες οι δρόμοι γύρο από την Κρόκοβα είχαν μετατραπεί σε ‘καραούλια', με τους συγγενείς της 14χρονης να ελέγχουν όλα τα σημεία .
Η κατάσταση προς στιγμή πήγε να ξεφύγει, καθώς οι διώκτες του 18χρονου βρέθηκαν αντιμέτωποι με συγγενείς του, από τους οποίους μέσα σε κλίμα έντασης απαιτούσαν την επιστροφή της κοπέλας δηλώνοντας παράλληλα πως εάν την «έχει πειράξει» πως θα το πληρώσει με τη ζωή του.
Στο άκουσμα της απειλής, πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του απαγωγέα, άρχισαν να προειδοποιούν, πως εάν δεν αποχωρήσουν οι συγγενείς της 14χρονης και δεν σταματήσουν οι προκλήσεις τότε θα μιλήσουν τα όπλα.
Ο αποκλεισμός της περιοχής όπου έμενε ο δεκαοκτάχρονος έληξε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης αλλά όπως οι συγγενείς της 14χρονης διαμήνυσαν θα επιστρέψουν για το τελικό ξεκαθάρισμα.
dete.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς