Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τις "έφαγε" στην οδό Οθωνος Αμαλίας ο επιχειρηματίας με τη Lamborghini και τη Ferrari - Χρώσταγε... στη "μισή" Πάτρα


Εχει «φεσώσει» τον Πύργο… τις έφαγε στην Πάτρα! Ο λόγος για Ηλείο κατασκευαστή που έχει τη συνήθεια να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά φαίνεται πως … δεν πλήρωνε κάποιες από τις υποχρεώσεις του. Οι φήμες για τις δραστηριότητές του και τις κινήσεις του έχουν «απλωθεί» σε όλη την Δυτική Ελλάδα, καθώς έχει «μπήξει» και γνωστό Πατρινό επιχειρηματία.


Πληροφορίες αναφέρουν πως… έπεσε πολύ ξύλο στην οδό Οθωνος Αμαλίας στην Πάτρα (κοντά στην Γεροκωστοπούλου) όταν ο Πυργιώτης εμφανίστηκε με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του, όμως του είχαν στήσει καρτέρι «μπράβοι» που είχαν εντολή από Ηλείο που του όφειλε χρήματα… να «τον περιποιηθούν»!

Ετσι τον πλησίασαν και τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο. Του διεμήνυσαν δε πως… θα επανέλθουν αν δεν τακτοποιήσει την «εκκρεμότητά» του με τον «εντολέα» τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φάκελος με τα οικονομικά του συγκεκριμένου κατασκευαστή έχει φθάσει μέχρι και τον κ. Ρακιντζή, ενώ το ΣΔΟΕ διερευνά υπόθεσή του με εικονικά τιμολόγια. Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας, χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι εις βάρος του.

Στον Πύργο δε, λένε πως έχει προβεί και σε μία απάτη με πωλήσεις… ανύπαρκτων διαμερισμάτων! Πήρε μάλιστα και επιταγές ευκολίας και τώρα τρέχει… και δεν φτάνει! «Και με την Porsche ή την Ferrari ή την Lamborghini να τρέχει… πάλι θα τον βρούμε» λένε χαριτολογώντας κάποιοι πιστωτές του, θέλοντας να τον προειδοποιήσουν μήπως και… συνετιστεί!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μεταξύ άλλων έχει εξαπατήσει… και έναν «μπράβο» που είχε προσλάβει για να τον προστατεύει! Τον κυνηγά μέχρι και ο μπράβος του… για τα οφειλόμενα!
http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/