Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Τι έκανε Πατρινή κυρία στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου;



Το είδαμε και αυτό το βράδυ του Σαββάτου στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και το αναφέρουμε γιατί είναι χαρακτηριστικό της ανθρωπιάς που έχουν αρκετοί συμπολίτες και της αγάπης τους για τον συνάνθρωπο.
Συμπολίτες που επιλέγουν να διατηρούν την ανωνυμία τους και κάνουν ότι κάνουν διακριτικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου ήταν γεμάτος από κόσμο κατά τις 9 η ώρα το βράδυ.
Ξάφνου μέσα στο χαμό ξεχωρίζει ένας άνδρας που ήταν γονυπετής στο έδαφος, εκλιπαρώντας τους περαστικούς για την ελεημοσύνη τους, εκεί στη συμβολή περίπου της Ρήγα Φεραίου με την οδό Γεροκωστοπούλου.
Μία γυναίκα πλησιάζει τον άνδρα που ήταν γονυπετής έχοντας στα χέρια της μία σακούλα από έναν κοντινό φούρνο. Τον πλησιάζει και του το προσφέρει. Είχε πάρει μία τυρόπιτα ή μία πίτσα ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο (δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αυτό), ειδικά για τον άνδρα που  εκλιπαρούσε την ελεημοσύνη των περαστικών.
Ο άνδρας που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έδειχνε να πεινούσε, έμεινε έκπληκτος με την κίνηση αυτή της κυρίας. Της χαμογέλασε και της είπε «σε ευχαριστώ» κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση, δείχνοντας την καρδιά του.
Η κυρία του χαμογέλασε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αυτή μέσα στο πλήθος

patrasevents.gr


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς