Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η 45άρα με τη Mercedes… που κάνει θραύση στους νεαρούς!


Το συζητάει στα «πηγαδάκια» με ορισμένους φίλους του και δεν το πιστεύουν. Νεαρός μπάρμαν που εργάζεται σε κατάστημα εστίασης, λίγο έξω από την Πάτρα, πολιορκείται στενά από όμορφη 45άρα Πατρινή, σύζυγο γνωστού Πατρινού που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.



Η Πατρινή 45άρα που η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά όμορφη και όχι μόνο, αφού καταφέρνει και διατηρεί σε άψογη φόρμα την σιλουέτα της, πήγε πρόσφατα στο συγκεκριμένο κατάστημα, μαζί με την παρέα της και τον άνδρα της και δεν «ξεκόλλησε» τα μάτια της πάνω από τον νεαρό. Ο σύζυγος της βέβαια ήταν δίπλα, αλλά δεν έδειξε να καταλαβαίνει και πολλά πράγματα ή μπορεί και να έκανε τα στραβά μάτια.Το γεγονός είναι ότι η Πατρινή πήγε και άφησε με τον τρόπο της το τηλέφωνο στο μπάρμαν, δίνοντας του το νούμερο της σε... ραβασάκι. Την επόμενη ο νεαρός που κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον της κυρίας πήρε τηλέφωνο, κυρίως από περιέργεια, όπως τουλάχιστον είπε στο περιβάλλον του. Το βράδυ της ίδιας μέρας είδε ξαφνικά έξω από το διαμέρισμα του να τον περιμένει ένα μαύρο όχημα, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ και μάλιστα μάρκας Mercedes.


Στο τιμόνι ήταν η 45άρα Πατρινή που από ότι καταλαβαίνεται δεν είχε καιρό για χάσιμο. Αμέσως του έκανε νόημα να φορέσει έναν παντελόνι και ένα πουκάμισο και να πάνε βόλτα. Ο 25χρονος (πάνω - κάτω) νεαρός αναστατώθηκε στην αρχή αφού δεν περίμενε μία τέτοια επίσκεψη και ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς εκτός των άλλων διατηρεί και σχέση ενός περίπου χρόνου.


Παρόλα αυτά δέχτηκε. Από τότε τα παράνομα ραντεβουδάκια δίνουν και παίρνουν με την Πατρινή να μην δείχνει να νοιάζεται για τα μάτια του κόσμου. Τι λέει ο κόσμος; Ότι ο νεαρός στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα από τα... ψαράκια της. Στα δίχτυα της έχουν πέσει και άλλα «ψαράκια» ορισμένα εκ των οποίων τρώνε ακόμα το «δόλωμα». Όπως και να έχει ξέρει να γλεντάει την ζωή της η κυρία...


http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/