Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Το ζευγάρι τη βρίσκει με τα "γαλλικά" και οι γέροι θέλουν ηχομόνωση!

Νεαρό ζευγάρι έχει ξεσηκώσει με τις φωνές του την γειτονιά και τις νύχτες δεν αφήνει τους ενοίκους να κοιμηθούν. Το ζευγάρι που μένει στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, κοντά στην Πλατεία Βουδ, απολαμβάνει τα βράδια τον ερωτά του και αυτό είναι φυσιολογικό.

Νιόπαντροι, έχοντας έρθει στην πολυκατοικία, πριν από περίπου έξι μήνες, με την νεαρή μάλιστα να είναι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά και τον νεαρό αρκετά αποδοτικό, δεν χάνει την ευκαιρία και κάθε βράδυ σχεδόν, μπλέκει σε ερωτικές περιπτύξεις. Το θέμα όμως είναι ότι η πολυκατοικία που διαμένει είναι όλοι τους ηλικιωμένοι, έχουν ξεχάσει προφανώς το σεξ εδώ και αρκετό καιρό και έτσι δεν δικαιολογούν με τίποτα την όλη φασαρία που γίνεται κάθε νύχτα.
Γιατί η αλήθεια είναι ότι γίνεται φασαρία, τόσο από τον άνδρα – με όλα αυτά που κάνει – όσο κυρίως από την γυναίκα που δείχνει να τα απολαμβάνει με τον δικό της τρόπο, φωνάζοντας και σκούζοντας. Μαζί με όλα και σαν μην φτάνουν τα υπόλοιπα το ζευγάρι χρησιμοποιεί μεταξύ του αρκετά προστυχόλογα, τα οποία μάλιστα ενίοτε ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία, με αποτέλεσμα οι γέροντες άνθρωποι ένοικοι της πολυκατοικίας να φρικάρουν ακόμα περισσότερο.
Μάλιστα, μία από τις ενοίκους προσπάθησε με διακριτικό τρόπο να μιλήσει στην κοπέλα, μη θέλοντας να την θίξει, ζητώντας της να κάνει λιγότερη φασαρία τα βράδια για να μπορέσουν να κλείσουν μάτι. «Ήμασταν και εμείς κάποτε νέοι και τώρα μας το… θυμίζετε» της ανέφερε με χαμόγελο. «Όμως εμείς φροντίζαμε για την ηχομόνωση». Όσο για την κοπέλα;
Δεν απάντησε. Κοκκίνισε από ντροπή, όμως, το βράδυ έκανε πάλι τα ίδια.Νιόπαντροι είναι δεν κρατιούνται και η… χορωδία για τα γερόντια συνεχίζεται και χωρίς ηχομόνωση! 

patrasevents.gr