Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: Τον έβγαλαν από την τουαλέτα και τα έκανε.... γης μαδιάμ



Έκανε χρήση στην τουαλέτα καφενείου, έπεσε αναίσθητος και μόλις τον συνέλαβαν ...πήγε να τα κάνει ...γης μαδιάμ! Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη πριν από μία εβδομάδα σε καφενείο της Πάτρας. Όταν ένα εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες άτομο, γύρω στα 45, μπήκε στο μαγαζί ζητώντας να τον αφήσουν να πάει στην τουαλέτα.



Η νεαρή που εργαζόταν στο μπαρ είδε ότι... επειγόταν και του έδειξε αμέσως τον διάδρομο στο βάθος. Μόνο που πέρασαν τουλάχιστον είκοσι λεπτά και ο 45χρονος άνδρας δεν είχε ακόμα βγει. Η κοπέλα ανησύχησε και τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του καφενείου ο οποίος στο μεταξύ πήγαινε στο κατάστημά του. Μόλις έφθασε κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα και εντόπισε τον ναρκομανή πεσμένο στο πάτωμα, σε κατάσταση αναισθησίας!


Προφανώς ο άνδρας ήθελε την τουαλέτα προκειμένου να κάνει χρήση ηρωίνης και μόλις πήρε τη δόση του έπεσε σε λιπόθυμη κατάσταση! Ο καφετζής τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία εξηγώντας τι ακριβώς είχε συμβεί και ζήτησε να σπεύσουν για να σωθεί ο λιπόθυμος άνδρας.





Άργησαν... 20 λεπτά!Το πρώτο ...στραβό ήταν ότι η αστυνομία έφθασε μετά από... είκοσι περίπου λεπτά, ενώ την ίδια περίπου ώρα έφθασε και ασθενοφόρο, το οποίο κλήθηκε από την υπηρεσία και όχι από τους υπευθύνους του καταστήματος. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρήθηκε στους ένστολους έχοντας βγει εκτός εαυτού γιατί θα μπορούσε να είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον άνδρα.





Θα τα έκανε... λίμπα!Παρ' όλα αυτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συνεφέρουν και μάλιστα αποδείχθηκε ότι το εξαρτώμενο άτομο ήταν και... γνώριμος στην Ασφάλεια Πατρών από αξιόποινες πράξεις.


Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που τον έβγαζαν έξω, εκείνος (είχε βρει στο μεταξύ τις αισθήσεις του) αγρίεψε για τα καλά και στράφηκε απειλητικά εναντίον του καταστηματάρχη, επειδή τον... «κάρφωσαν» όπως έλεγε. Στην «έκρηξή» του αυτή πρόλαβε να ...πετάξει καρέκλες και να αναποδογυρίσει ένα τραπέζι, ενώ απειλούσε ευθέως τον καφετζή ότι... δεν θα τον ξεχάσει, όταν έρθει η ώρα!


Οι πελάτες έβγαιναν τρέχοντας από το καφενείο και ο 45χρονος θα τα έκανε λίμπα εάν οι αστυνομικοί δεν κατάφερναν να τον ξαναηρεμήσουν και να τον πείσουν να τους ακολουθήσει...

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/