Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Αυτή είναι η χυμώδης μελαχρινή που σας κοίταζε επίμονα χθες το βράδυ!

Ολοένα και περισσότεροι Πατρινοί το τελευταίο διάστημα δέχονται στα κινητά τους τηλέφωνα μηνύματα από… μελαχρινές που τους κοίταζαν επίμονα, όταν είχαν πάει για έναν καφέ ή όταν είχαν βγει για το ποτό τους.

Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς τους Πατρινούς που δεχτήκατε μία τέτοιου είδους «παρενόχληση» στο κινητό σας, μη ψάχνετε να βρείτε ποιες μπορεί να είναι αυτές οι κοπέλες και πότε σας κοιτάγανε επίμονα. Άδικα χάνετε τον χρόνο σας. Στην ουσία πρόκειται για το νέο «troll» αγνώστων προς τους διάφορους παραλήπτες.
Στο μήνυμα αφού σε ρωτάνε τι κάνεις και πως τα περνάς, σε ενημερώνουν ότι το τηλέφωνο σου το βρήκανε από έναν Σάκη, ανάλογα με την περίπτωση και στη συνέχεια σου αναφέρουν: «Είμαι η μελαχρινή που σε κοίταζε επίμονα».
Αν τώρα δεν έτυχε να συναντήσετε κάποια κοπέλα που σας κοίταγε επειδή, προφανώς και δεν βγήκατε τις τελευταίες μέρες από το σπίτι σας, τότε εύκολα καταλαβαίνετε ότι κάτι τρέχει με το μήνυμα. Αν πάλι βγήκατε και πιστεύετε ότι το βράδυ της χθεσινής ημέρας πράγματι σας κοίταζε μία μελαχρινή, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε το τηλέφωνο από το οποίο σας έστειλαν το μήνυμα.
Θα διαπιστώσετε ότι το τηλέφωνο δεν ισχύει, δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός και θα μείνετε με την κάψα. Είναι κάτι ανάλογο με τα in box που έρχονται κατά καιρούς από άγνωστες κοπέλες. Ποιος μπορεί να είναι και τι σκοπό έχει, για την ώρα κανείς δεν ξέρει, το όλο θέμα είναι υπό διερεύνηση. Το σίγουρο είναι ένα: Ούτε η μελαχρινή, ούτε η ξανθιά είναι που σας κοίταζε επίμονα για ώρες.
Γιατί μπορεί το μήνυμα να είναι "troll", μπορεί το νούμερο να είναι ψεύτικο, αλλά όλα και όλα. Κάποια σας κοίταζε χθες το βράδυ και ας ήταν και κοκκινομάλλα…

patrasevents.gr

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς