Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αχαΐα: Τη «δάγκωσε» τη… λαμαρίνα ο παπάς με τη Ρουμάνα;

Η Ρουμάνα «κόλασε» και τον παπά σε χωριό της Αχαΐας και ο ιερέας μαζί με τα…  12 Ευαγγέλια, κοιμάται πλέον και μαζί της, ψελλίζοντας ακόμα και το όνομα της στον ύπνο του. Τόσο ερωτευμένος είναι ο παπάς και το όλο θέμα έχει προκαλέσει σάλο στο χωριό, με τους άνδρες και τις γυναίκες να το συζητάνε παντού.

Ο ιερέας πάντως στο χωριό δεν παραδέχεται τίποτα. Όταν μάλιστα του μιλάνε για το θέμα αυτό ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η Ρουμάνα δεν συζεί μαζί του, απλά είναι μία γυναίκα που έχει ανάγκη από βοήθεια και κάνει δουλειές στο σπίτι του, με το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα. Το γεγονός είναι ότι ο παπάς ζει μόνος του εδώ και ορισμένους μήνες, καθώς έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με την σύζυγο του και τα παιδιά του.
Όπως λένε στο χωριό ο παπάς τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινε καλά με την γυναίκα του και αιτία ήταν ότι η σύζυγος του είχε ξεφύγει από τους στενούς εκκλησιαστικούς κανόνες. Τουλάχιστον για αυτό τσακωνόταν μαζί της ο σύζυγος της. Μετά από λίγο καιρό όμως η γειτονιά και το όλο χωριό ανακάλυψε ότι ζει μαζί με μία Ρουμάνα και μάλιστα αρκετά νεότερη του.
Έτσι, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, φήμες που λένε ότι ο παπάς παρά το ότι δεν παραδέχεται τίποτα, την έχει δαγκώσει για καλά την «λαμαρίνα» με την… οικιακή του βοηθό.


patrasevents.gr