Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Σύγχρονη στάση λεωφορείου τοποθετήθηκε σήμερα στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου


Η Πάτρα εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να αποκτά νέες σύγχρονες στάσεις λεωφορείου, οι οποίες και θα βοηθούν το επιβατικό κοινό, να γνωρίζει σε πόση ώρα θα φτάνει το επόμενο λεωφορείο αλλά και ποια γραμμή θα εξυπηρετεί το κάθε δρομολόγιο.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί σε πάνω από 4 -5 σημεία της πόλης οι ενδεικνυόμενοι ιστοί και οι πινακίδες για τους ηλεκτρονικούς ενημερωτικούς πίνακες. Σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, τρεις τεχνικοί τοποθέτησαν και διαμόρφωσαν μία νέα τέτοια στάση λεωφορείου, σε ένα από τα πιο γνώριμα και πολυσύχναστα σημεία της Πάτρας, στην στάση των αστικών λεωφορείων, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και Γεροκωστοπούλου.
Όπως έχει ήδη γραφτεί, όταν ξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικά οι στάσεις αυτές με τις ηλεκτρονικές επιγραφές, το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας θα εφαρμόσει και το λεγόμενο «έξυπνο» εισιτήριο, δηλαδή τις προπληρωμένες κάρτες, κάτι που ίσχυε στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια αλλά στην Πάτρα έρχεται μόλις τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Οι κάρτες που θα είναι μηνιαίες θα διευκολύνουν το επιβατικό κοινό μιας και θα είναι οικονομικότερες για όσους χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο σε καθημερινή βάση.
thebest.gr