Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ξενοδοχείο για... μπακούρια στον Λόγγο Αιγίου! (pics+video)

Ξενοδοχείο για... μπακούρια στον Λόγγο Αιγίου! (pics+video)
Μπαίνεις εργένης και βγαίνεις "διπλός"!
Tη λέξη μπακούρι την βάζουμε σε ουδέτερο φύλλο αφού απευθύνεται σε ανύπαντρους άντρες αλλά και σε γυναίκες...
Έτσι ένα καινούργιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στο Λόγγο Αιγίου και είναι αφιερωμένο στους singles της Ευρώπης!
"Η “Dream Holidays” σας καλωσορίζει στο ξενοδοχείο της στο Λόγγο στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, σε ένα άγριο και προστατευμένο περιβάλλον με καταπράσινο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από τα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Αιγίου.

Μακριά από τον μαζικό τουρισμό, βρίσκεται σε ένα φυσικό και διατηρητέο οικισμό και η γεωγραφική του θέση το καθιστά, ιδανικό σημείο εκκίνησης για πολλές εκδρομές και επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία της Αρχαίας Ελλάδας”.
Αυτό αναγράφεται στο επίσημο ιστότοπο του “Dream Holidays”.
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο γνωριμιών ενός γαλλικού ταξιδιωτικού γραφείου που απευθύνεται σε εργένηδες και εργέννισσες από 25 έως 40 και που υπόσχεται βραδιές κεφιού και διακοπές ειδικά σχεδιασμένες για να βρούν το άλλο τους μισό!


Ξενοδοχείο για... μπακούρια στον Λόγγο Αιγίου! (pics+video)

Πως λειτουργεί:

Το γραφείο απευθύνεται σε Γάλλους, γι' αυτό το πακέτο προβλέπει και τα εισιτήρια από το αεροδρόμιο του Παρισιού «Σαρλ ντε Γκολ».
Οι υπεύθυνοι του “Dream Holidays” επιδιώκουν τη “σωστή αναλογία μεταξύ των δύο φύλων”. Δηλαδή στα 140 δωμάτια τους θα μπει ίσος αριθμός γυναικών και ανδρών με στόχο να γίνουν γνωριμίες κατά τη διάρκεια των διακοπών...
Αυτό επιτυγχάνεται με το λεπτομερές ερωτηματολόγιο που καλείται να απαντήσει ο πελάτης στην κράτηση, αφού πρέπει να διευκρινίσει τη σύνθεση -σε επίπεδο φύλων- της παρέας με την οποία θα φτάσει.
Το πακέτο που περιλαμβάνει τόσο το ταξίδι όσο και το κατάλυμα αλλά και την πλήρη διατροφή, ξεκινά από 1.000 έως 1.600 ευρώ.
Παράλληλα αναπτύσσονται και δραστηριότητες, όπως μαθήματα χορού λάτιν, μαγειρικής ή θαλάσσιων σπορ, το οποίο βοηθά την προσέγγιση μεταξύ των δύο φύλων.
Η καλοκαιρινή σεζόν των διακοπών μετά γνωριμιών στον ειδυλλιακό, όπως παρουσιάζεται από τους Γάλλους, Λόγγο αρχίζει στις 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.



Ξενοδοχείο για... μπακούρια στον Λόγγο Αιγίου! (pics+video)
Σύνθημά τους είναι: “Στις διακοπές, γίνονται τα καλύτερα παιχνίδια”!
Και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλευτούν την τιμή γνωριμίας “999 ευρώ”...
Όσο για τους επισκέπτες; Όπως αναφέρουν υπάρχουν και τουρίστες έκπληξη όπως κωμικοί, τραγουδιστές, χορευτές ή μάγειρες...


Ξενοδοχείο για... μπακούρια στον Λόγγο Αιγίου! (pics+video)
patrasevents