Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)

Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)
Ο κάθε τόπος έχει τις δικές του ομορφιές… Μπορεί στο κέντρο της πόλης να νιώθεις να σε πνίγει το τσιμέντο και πως το κεφάλι σου θα «εκραγεί» από την φασαρία και τις κόρνες όμως με μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητο εδώ δίπλα, θα πάρεις μια καθαρή ανάσα για να συνεχίσεις την ημέρα σου.
Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Πετάγεσαι στα ορεινά χωριά όπως στην Βούντενη και το Μπάλα και βλέπεις ωραία τοπία που ειδικά αυτή την εποχή «μαγεύουν»!
Στον δρόμο λοιπόν από Βούντενη προς Μπάλα, δίπλα στο δρόμο υπάρχει ένα μικρό δασάκι που το διασχίζει ένας χείμαρρος... Εκεί υπάρχει ένας χωματόδρομος και ένα τσιμεντένιο γεφυράκι που οδηγεί σε μια αγροικία.Είναι πολύ όμορφα και «μυρίζει» Φθινόπωρο!
Σε 3χλμ. λοιπόν από το κέντρο της πόλης... «ανασαίνεις» πραγματικά.
Οι πολύ όμορφες φωτογραφίες είναι του Σπύρου Χρονόπουλου!

Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)Στα 3 χλμ. από την Πάτρα "πέφτεις" σε παράδεισο... (Δείτε φωτο)
patrasevents