Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες

Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες
Τα συνεργεία του Δήμου μπήκαν μέσα και προχώρησαν σε εργασίες
Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στον κήπο του Σκαγιοπουλείου από τα συνεργεία του Δήμου. Σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής τονίζονται τα εξής:
«Σε προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού του κήπου του Σκαγιοπουλείου προχώρησαν σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Πατρέων. Εργασίες που θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους και πλατείες.
Η Δημοτική Αρχή, δίνοντας προτεραιότητα στους κοινόχρηστους χώρους, που είναι και οι μοναδικοί χώροι ξεκούρασης και περιπάτου του λαού, προχωρά στο πρόγραμμά της, συζητώντας με πολίτες και φορείς, με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών».
Δείτε φωτογραφίες:

Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Ο κήπος του Σκαγιοπουλείου έγινε... παράδεισος! - Δείτε φωτογραφίες
patrasevents