Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Σεξοκαβάτζες in town: 10 μέρη της Πάτρας που ανεβάζουν την ερωτική «λίμπιντο»!

Σεξοκαβάτζες in town: 10 μέρη της Πάτρας που ανεβάζουν την ερωτική «λίμπιντο»!

Ερωτικές κρυψώνες που αποδεικνύουν ότι η Πάτρα μπορεί να γίνει ένα τεράστιο υπαίθριο κρεβάτι

Βαρεθήκατε να κάνετε σεξ στο δωμάτιο σας;
Στο σπίτι είναι τα αδέλφια και οι γονείς σας και κάπου κολλάτε να «συνουσιαστείτε» με τον καλό σας ή την καλή σας, έχοντας τον φόβο ότι θα σας ακούνε; Δεν έχετε άλλα χρήματα για να πληρώσετε σε ξενοδοχεία ή δεν σας βολεύει πια το αυτοκίνητο σας για να κάνετε τη… δουλειά σας; Μην εξεγείρεστε.
Η Πάτρα με τα υπέροχα μέρη της και τις… κρυψώνες της προσφέρεται για να ζήσετε τον έρωτα σας. Γιατί στην Πάτρα υπάρχουν αρκετές «καβάτζες» για  ερωτικά χαδάκια και σεξ, είτε με το αγαπημένο πρόσωπο, είτε για one night stand, κάτω από το φως των αστεριών και υπό το "άρωμα" των ανοιξιάτικων  βραδιών που ήδη έχουν ξεκινήσει.
Σεξοκαβάντζες in town με άλλα λόγια για αυτούς που δεν θέλουν να χαλάσουν λεφτά για βενζίνη, τους αρέσει το περπάτημα, αλλά και να δίνουν μία ερωτική ατμόσφαιρα, σε μέρη που σε όλους μας είναι γνωστά, βλέποντας τα όμως πλέον από μία άλλη οπτική γωνία που ξεφεύγει από αυτή της καθημερινότητας και της ρουτίνας. 
Υπάρχουν άφθονα τέτοια μέρη στην Πάτρα αρκεί να υπάρχει φαντασία, ρίσκο, μυστήριο και φυσικά ερωτική διάθεση. Η Πάτρα άλλωστε την άνοιξη είναι ένα απέραντο κρεβάτι. Εμείς ανακαλύψαμε ορισμένα από αυτά τα μέρη και σας τα προτείνουμε. Η απόφαση είναι μόνο δική σας.
Σκάλες Αγίου Νικολάου: Υπάρχουν σοκάκια ανεβαίνοντας τες και στενά που ίσως να μην έχετε ξαναδεί. Σοκάκια που είναι σκοτεινά, ενώ το άρωμα των δέντρων και των λουλουδιών που υπάρχουν εκεί, ανεβάζουν την ερωτική διάθεση για τους ρομαντικούς. Μόνος κίνδυνος τα σπίτια των γειτόνων.
Κάστρο: Ο χώρος είναι κλειστός αφού έχουν βάλει λουκέτο στην εκεί πλατεία. Χρειάζεται πρώτα να πηδήξετε τα κάγκελα και ύστερα... όλα τα άλλα. Μπαίνοντας όμως εκεί, ένας τεράστιος υπαίθριος χώρος ανάμεσα στα ρωμαικά κτίσματα είναι δικός σας. Αρκεί να μην φοβάστε τα φαντάσματα. Αξίζει πάντως η περιπέτεια.
Μόλος: Ένα στα… γρήγορα, στα πεταχτά. Χαδάκια, φιλιά και έρωτας με το βλέμμα να αναζητά τους δικούς του ορίζοντες στο παλιό λιμάνι, κοιτάζοντας τις βαρκούλες που γέρνουνε και τη θάλασσα. Μειονέκτημα οι αδιάκριτοι περαστικοί. Πλεονέκτημα, αν δεν σας κάνει ο σύντροφος μέσα από την πράξη τον πετάτε στη θάλασσα. Δίπλα είναι.
Δασύλλιο: Από τη θάλασσα στο βουνό. Ένα μέρος που προσφέρεται για ερωτευμένους περπατητές, έχοντας θέα όλη την Πάτρα και τον Πατραϊκό. Το κακό είναι ότι η περιοχή φημίζεται για τους ματάκηδες που υπάρχουν. Αφήστε που μετά το σεξ κατεβαίνεις από εκεί για το κέντρο της πόλης κουτρουβαλώντας. Κούραση βλέπετε.
Πλαζ: Τι; Είμαστε σαδιστές; Όχι απλά μας αρέσει το… περπάτημα. Μέρος που προσφέρεται για την άνοιξη και για το καλοκαίρι. Η θάλασσα, η παραλία, το ακρογιάλι, η πετσέτα χάμω, αποτέλεσμα; Σεξ στην παραλία. Προσοχή: Υπάρχουν ματάκηδες και εκεί, ενώ υπάρχει κίνδυνος να κρυώσετε. Ο έρωτας και ο βήχας άλλωστε δεν κρύβονται…
Μαρίνα: Από τις καλύτερες σεξοκαβάτζες για τους Πατρινούς. Βόλτα στο πεζόδρομο της Μαρίνας, δίπλα από τα κότερα, χεράκι- χεράκι, κοιτάζοντας το λιμανάκι, με το φεγγάρι από πάνω και το άρωμα της αλμύρας δίπλα σου. Το μέρος προσφέρεται για έρωτα. Το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις «κρυψώνα» για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σεξοκαβάτζες in town: 10 μέρη της Πάτρας που ανεβάζουν την ερωτική «λίμπιντο»!
Πλατεία Παντοκράτορα: Σήμα κατατεθέν της άνω πόλης. Στο σημείο (κοντά στην εκκλησία, βοήθεια μας…)  υπάρχουν δύο πλατείες, με αρκετά παγκάκια, οπότε διαλέγετε και παίρνετε, ενώ δύσκολα περνάνε από εκεί περαστικοί και αυτοκίνητα. Στη μία από αυτές τα φωτάκια που υπάρχουν από πάνω, κάνουν ακόμη πιο ερωτική την ατμόσφαιρα.
Σκαλάκια Παντανάσσης: Δεν περνάει από το σημείο και τόσο κόσμος, όπως για παράδειγμα στη Γεροκωστοπούλου, όμως όπως και το κάνουμε, το όλο θέμα έχει το ρίσκο του. Τα σκαλάκια πάντως έχουν τη δική τους γοητεία, καθώς είναι ένα από τα σημεία που συνδέουν την παλιά πόλη και το Ρωμαϊκό Ωδείο με την σύγχρονη Πάτρα. Έχουν και θέα…
Δημοτικό Πάρκινγκ: Μπροστά από τη θάλασσα, με φόντο το φάρο. Το τελευταίο διάστημα έχει φτιαχτεί η περιοχή, ενώ ο χώρος του πάρκινγκ οδηγεί, μπροστά από τα βραχάκια στο Φάρο. Αυτό όμως και αν θέλει το ρίσκο του. Το σημείο τα βράδια δεν έχει και τόσο φως, ενώ κοντά υπάρχουν αρκετοί μετανάστες που περιμένουν το πλοίο…
Στάδιο Κουκούλι: Για τους αθλητικούς και όχι μόνο. Η όλη περιοχή, εκεί κοντά στο ΑΤΕΙ,  προσφέρεται για περίπατο, ενώ τα βράδια που δύσκολα περνάει κανείς από το Στάδιο, εύκολα μπορείς να βρεις ερωτικές φωλίτσες για σένα και το σύντροφο σου. Φορέστε τις φόρμες μόνο.. 

Σεξοκαβάτζες in town: 10 μέρη της Πάτρας που ανεβάζουν την ερωτική «λίμπιντο»!
patrasevents