Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αχ, αυτή η άνοιξη! - Τα κορίτσια «γδύνονται» και βγαίνουν στα in στέκια της Πάτρας

 Αχ, αυτή η άνοιξη! - Τα κορίτσια «γδύνονται» και βγαίνουν στα in στέκια της Πάτρας
Είναι η εποχή που οι δρόμοι της πόλης γίνονται ακόμα πιο όμορφοι...
Μύρισε άνοιξη για τα καλά στους δρόμους της Πάτρας και μία διάθεση ερωτισμού έχει σκορπίσει στην νεολαία της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Η άνοιξη μας ανεβάζει την διάθεση και τα κορίτσια της πόλης, φοιτήτριες και Πατρινές, 18χρονες, 20χρονες και ακόμα μεγαλύτερες, ανεβάζουν μαζί με την διάθεση και την λίμπιντο στα αρσενικά με αυτά που φοράνε.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν ο ήλιος λάμπει για τα καλά και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, μπαίνοντας ολοκληρωτικά στην περίοδο της αναμονής του καλοκαιριού, αυτό που τραβά την προσοχή στους δρόμους της Πάτρας, φυσικά δεν είναι άλλο από τα κορίτσια της.
Τα κορίτσια τα…  βγάζουνε, δείχνοντας τα κάλλη τους και τα δυνατά τους σημεία, όπως αυτά μόνο ξέρουν, αφήνοντας τους περαστικούς και τους οδηγούς να τα χαζεύουν. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Τώρα είναι που η δουλειά του γυμναστηρίου βγαίνει σε δημόσια θέα με τις περισσότερες κοπέλες να είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμες, αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα σημεία του κορμιού τους, ενώ ακόμα και όταν υπάρχουν κάποιες ατέλειες, αυτές περνούνε χωρίς να της δίνει κανείς σημασία, αφού είπαμε…
 Αχ, αυτή η άνοιξη! - Τα κορίτσια «γδύνονται» και βγαίνουν στα in στέκια της Πάτρας
Τα θηλυκά, όπως καλά γνωρίζουν να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία, άλλο τόσο ξέρουν να καλύπτουν και τα αδύνατα τους σημεία και αυτό είναι ένας κανόνας που εδώ στην Πάτρα τα κορίτσια το έχουν σε μεγάλο βαθμό.

Προς τέρψη των οφθαλμών των αρσενικών και της διάθεσης για ερωτικό παιχνίδι. Της διάθεσης που υπάρχει την άνοιξη στον αέρα αυτής της πόλης,όλες τις ώρες του 24ώρου μέσα από τις σέξι ενδυμασίες και τα αποκαλυπτικά ρούχα που κυκλοφορούν με μία ανεπαίσθητη ανεμελιά, με μία δήθεν αδιαφορία, στα λικνιστά και κουνιστά κορμάκια των καλλίγραμμων και όμορφων κοριτσιών της.

 Αχ, αυτή η άνοιξη! - Τα κορίτσια «γδύνονται» και βγαίνουν στα in στέκια της Πάτρας
Με μία πρώιμη ματιά που καταγράψαμε μέσα από τις βόλτες που κάναμε στους δρόμους της Πάτρας, στα καφέ και στα μπαράκια, είναι ότι φέτος τα πράγματα αναμένονται να είναι ακόμα πιο δύσκολα. Το μίνι κυριαρχεί παντού! Σε κάθε μορφή του, σε κάθε είδος από φούστα μέχρι σορτσάκια και από σορτσάκια μέχρι και φουστάνι.
Μίνι και… άγιος ο θεός. Είναι η εποχή του και ας μην έχουν σφίξει οι ζέστες για τα καλά. Άλλωστε το είπαμε. Είναι η εποχή που φταίει για όλα με τα κορίτσια να βγαίνουν σαν μέλισσες γυρεύοντας τον ανθό και τα αρσενικά να τρέχουν πάνω τους για ένα… τσίμπημα.
Είναι η εποχή που η Πάτρα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο, είναι η εποχή που τα κορίτσια βγαίνουν κατά κύματα με τις ανοιξιάτικες φορεσιές τους, είναι η εποχή που δείχνουν πολλά και αφήνουν και άλλα πολλά για την φαντασία μας, είναι η εποχή του οφθαλμόλουτρου και του κρύου ντους (έτσι για να συνέλθουμε),  είναι η εποχή που τα αρσενικά θέλοντας και μη χάνουν την μπάλα. 
Αχ, αυτή η εποχή. Αμήν…
patrasevents