Τρίτη 12 Μαΐου 2015

AXAΪΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί δεν ήθελε να πάει στη δουλειά - Χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μετά τη στυγερή δολοφονία!

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στον 54χρονο Αλβανό Σεφκετ Κουλόλι για τον εκ προθέσεως φόνο της γυναίκας του με μαχαίρι. Με βάση το κατηγορητήριο στις 19 Ιουνίου του 2014 στα Αγιοβασιλίτικα Αχαΐας στις 15:30 το μεσημέρι ο 54χρονος δράστης έπειτα από φραστικό διαπληκτισμό με την γυναίκα του για το αν θα έπρεπε να πάει στη δουλειά, την χτύπησε στην τραχηλική χώρα δύο φορές με μαχαίρι 30 εκατοστών με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε ο γιος του δράση και του θύματος ο οποίος υποστήριξε πως ο πατέρας του από τότε που θυμάται τον εαυτό του χτυπούσε και ζήλευε την μητέρα του. Επίσης ότι πολλές φορές της είχε προτείνει ο ίδιος να φύγουν από το σπίτι αλλά εκείνη αρνιόταν λέγοντας πως το κάνει για τον αυτόν και την αδελφή του της οποίας τα ίχνη μετά το φονικό χάθηκαν
.
Η εισαγγελέας κ Πετούμενου πρότεινε την ενοχή του χωρίς κανένα ελαφρυντικό υποστηρίζοντας ότι η πρόθεση του 54χρονου ήταν ανθρωποκτόνος αφού με το μαχαίρι την χτύπησε δύο φορές στην τραχηλική χώρα. Επίσης τόνισε πως ο κατηγορούμενος δεν έχει κανένα ελαφρυντικό για την πράξη του.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης επεσήμανε πως ο πελάτης του δεν ήθελε να την σκοτώσει καθώς και ότι όλα αυτά έγιναν μετά από ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους. Επίσης αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του δράστη κατά την παράδοσή του στην αστυνομία και τις περιγραφές που έκαναν για αυτή οι αστυνομικοί που επελήφθησαν του περιστατικού.

Στάθηκε στο σημείο της κατάθεσης του αστυνομικού της Ασφάλειας κ Δρακάκη ο οποίος αναφέρει ότι ήταν μετανιωμένος για την πράξη του και ότι ξέσπασε σε λυγμούς. Επίσης υποστήριξε ότι πιθανότητα η γυναίκα του τον απατούσε και ότι η ενέργεια να τον σπρώξει κατά τον καυγά που έγινε ήταν πράξη υποτίμησης του πελάτη του με αποτέλεσμα να θολώσει το μυαλό του και να την χτυπήσει.

Το δικαστήριο δεν δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ένα χρόνο για παράνομη οπλοχρησία και πέντε μήνες για παράνομη οπλοφορία.
Dete