Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πάτρα: Στη ψυχιατρική του Ρίου η παρολίγον αυτόχειρας – Τι την οδήγησε ένα βήμα πριν το θάνατο

AFTOKTONIA PATRATORA

Υπό παρακολούθηση και χορήγησης σχετικής θεραπείας νοσηλεύεται από χθες στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγιά Βοήθεια» η 26χρονη Αλβανικής καταγωγής που επιχείρησε να «βουτήξει» στο κενό από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Σμύρνης 99-100 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η νεαρή είχε εμφανίσει ψυχολογικά ξεσπάσματα τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα όπως φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς η αδελφή της με την οποία ζούσαν μαζί, είχε «θέματα» με τους σατανιστές…!

Θυμίζουμε πως χθες το μεσημέρι η 26χρονη  βγήκε στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου και προσπάθησε να «φουντάρει», έγινε όμως αντιληπτή από τους περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών.

Στο σημείο βρέθηκε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, ενώ τον συντονισμό είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Σεϊντής, ενώ επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν ο Διοικητής του Α Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών Γιάννης Πετρούτσος.

Μετά από ένα δίωρο διαπραγματεύσεων και αφού η 26χρονη είχε «ταμπουρωθεί» στο διαμέρισμα της, Πυροσβέστες με επικεφαλής τον κ. Πετρούτσο, προσέγγισαν τον χώρο από διπλανό μπαλκόνι και την «ακινητοποίησαν», βάζοντας τέλος στο «μαρτύριο» της.
patratora