Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Απειλούσαν πατρινή για χρέος 1 ευρώ

Απίστευτο τηλεφώνημα από εισπρακτική σε δανειολήπτρια

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ο τρόμος των εισπρακτικών εταιρειών ζει και βασιλεύει και την Πάτρα – όπως προκύπτει και από ηχογραφημένα περιστατικά – κυριεύει.

Εισπρακτική εταιρεία πριν από δύο εικοσιτετράωρα έδειξε τα …δόντια της σε πατρινή δανειολήπτρια, η οποία κατέβαλε κανονικά τη δόση του δανείου της προς την εθνική τράπεζα (250 €) - παρά τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει - αλλά για κακή της τύχη έκανε λάθος κατά ένα ευρώ.

Λίγες ώρες μετά  την κατάθεση του ποσού, εισπρακτική εταιρεία η οποία εκπροσωπεί την εθνική τράπεζα κάλεσε σε ώρα κοινής ησυχίας ( απαγορεύεται) τη δανειολήπτρια και η υπάλληλος την ενημέρωσε σε έντονο ύφος πως δεν έχει καταβάλει το ποσό και αν δεν καταθέσει τα χρήματα θα υποστεί τις συνέπειες.

Η δανειολήπτρια της εξήγησε πως έχει καταβάλει κανονικά τη δόση, για να εισπράξει το επιχείρημα « το ποσό που καταβάλλατε είναι μικρότερο κατά 1 ευρώ άρα για εμάς δεν έχει γίνει  πληρωμή της δόσης και να πάτε αμέσως να  το καταθέσετε».

Στην απάντηση πως θα το κάνω  μαζί με την επόμενη δόση οι απίστευτες «ατάκες» από την εκπρόσωπο της εισπρακτικής συνεχίστηκαν, εμπεριέχοντας και έντονα στοιχεία απειλής αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, το μήνυμα που εστάλη στη δανειολήπτρια παρέπεμπε στο θα υποστείτε τις κυρώσεις καθώς για εμάς αν δεν πάτε αύριο να καταθέσετε το 1 €  θα θεωρηθεί πως δεν έχετε καταβάλει τη δόση σας.

Στο επιχείρημα πως οι τράπεζες δεν δέχονται ηλεκτρονική κατάθεση κάτω των 10 ευρώ η απίστευτη απάντηση ήταν  «υπάρχουν και τα ταμεία»!!!
patrastimes