Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics)

Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics)
Η μαμά της είναι Ιταλίδα, ο μπαμπάς της από την Μάνη και η ίδια ήρθε στην πόλη μας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική
Είναι εκκολαπτόμενη αρχιτέκτων και κοιτάζοντάς την παρατηρεί κανείς ότι εμφανισιακά καταφέρνει και συνδυάζει την γοητεία του κλασικού, με την ομορφιά του σύγχρονου και του μοντέρνου.
Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics) Η Βαλεντίνα Κυβέλου δεν χρειαζόταν βέβαια να σπουδάσει αρχιτεκτονική για να καταφέρει να πετύχει αυτούς τους συνδυασμούς οι οποίοι στην επιστήμη της άλλοτε ξεχωρίζουν και άλλοτε ενώνονται κάτω από ένα πλέγμα, για να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο στην διακόσμηση και στο στήσιμο ενός χώρου.
Δεν χρειαζόταν να το… σπουδάζει γιατί το έχει στη φύση της. Έχει μέσα της μία διαχρονική ομορφιά που την κάνει ιδιαίτερη και ξεχωριστή, τόσο απόμακρη, αλλά ταυτόχρονα και τόσο κοντινή, όσο απέχει το κλασικό από το μοντέρνο.
Η ίδια, άλλωστε, έχει κοσμήσει με την παρουσία της αρκετές διαφημιστικές φωτογραφίσεις καταστημάτων, έχει δουλέψει σε γραφείο promotion για ποτά και για διάφορες εταιρίες, ενώ στην Πάτρα την έχουμε δει ως υποδοχή σε ορισμένα από τα πιο in μαγαζιά.
Αυτό βέβαια που έχει ως προτεραιότητα δεν είναι άλλο από τις σπουδές της για τις οποίες βρέθηκε στην Πάτρα. Η Βαλεντίνα Κυβέλου σπουδάζει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και έχοντας διανύσει το πρώτο έτος των σπουδών της, ετοιμάζεται για το δεύτερο.

Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics)
Είναι Σκορπιός στο ζώδιο, κοιτάζει τον κόσμο από το 1.84, μόλις 18 ετών και όπως καταλαβαίνετε έχει το μέλλον μπροστά της.Η μεσογειακή της ομορφιά που θυμίζει κάτι από… μελαχρινό καλοκαίρι, μυστηριώδης και ζωντανό, έχει δύο πτυχές:
Το ταμπαραμέντο που πηγάζει από την Ιταλίδα μαμά της και το… μανιάτικο του πατέρα της, εκεί, δηλαδή, όπου μεγάλωσε και πέρασε τα πρώτα της παιδικά χρόνια για να πάει στη συνέχεια σε ηλικία 11 ετών στην Καλαμάτα.  
Η ίδια λατρεύει την Βενετία, την πόλη στην οποία γεννήθηκε και εκεί όπου θέλει να πάει για το μεταπτυχιακό της, με τους γονδολιέρηδες και τα κανάλια. Κάπου εκεί ίσως να κρύβεται το κλασικό, το διαχρονικό  που σας λέγαμε, στοιχεία που έχει αυτό το κορίτσι και πουξυπνούν κάποιες δόσεις ρομαντισμού που υπάρχουν μέσα μας

Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics)
Αν τώρα οι δόσεις αυτές είναι τόσο μεγάλες πουαυτόματα σας ξυπνούν την επιθυμία να την πάτε μία βόλτα στην αγαπημένη της Βενετία, κάνοντάς της τον γονδολιέρη, προκειμένου να την εντυπωσιάσετε, σας συνιστούμε προσοχή:
Είπαμε, ο μπαμπάς της είναι μανιάτης και από γόνδολες δεν καταλαβαίνει…
(Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Σαρρηγιάνη και αναδεικνύουν αυτή την διαχρονική ομορφιά, αλλά και το πώς «γράφει» στον φακό, η πανέμορφη Βαλεντίνα Κυβέλου).

Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics) Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics) Βαλεντίνα Κυβέλου: Η 18χρονη Βενετσιάνα με τη διαχρονική γοητεία, που ζει στην Πάτρα (pics)
patrasevents