Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μιντιλόγλι: Αυτή είναι η 21χρονη Ανδριάνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της 20χρονης Αντριάνας Πανταζοπούλου του Διονυσίου στην Πάτρα. Η νεαρή φοιτήτρια έχασε τη ζωή της όταν -σύμφωνα με πληροφορίες - παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο όταν κατέβηκε από δίκυκλο στο οποίο επέβαινε στο Μιντιλόγλι Πατρών. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

Mια τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από το θάνατό της 20χρονης κοπέλας. Ένας φίλος του 20χρονου Ηλία που βρισκόταν μαζί με την Ανδριάνα το μοιραίο βράδυ, ρίχνει φως στις συνθήκες του δυστυχήματος. Ο Ηλίας μαζί με την Ανδριάνα κινούνταν στην Πατρών – Πύργου, κοντά σε νεκροταφείο στο ύψος του Μιντιλογλίου, όταν σταμάτησαν με το δίκυκλό τους στην άκρη του δρόμου. Ο λόγος; Ο νεαρός ήθελε να κόψει ένα τριαντάφυλλο για να το προσφέρει στην Ανδριάνα. Εκείνη παρέμεινε πάνω στο μηχανάκι. Της έδωσε το πρώτο λουλούδι, το οποίο έκοψε από την άκρη του δρόμου και όταν πήγε να κόψει και ένα δεύτερο συνέβη το μοιραίο. Η κοπέλα σύμφωνα και με τον Ηλία, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το δίκυκλο στην πλευρά του δρόμου. Εκείνη τη στιγμή ένα διερχόμενο όχημα την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξαν ότι η κοπέλα επέβαινε σε μηχανή, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο οδόστρωμα όπου την χτύπησε διερχόμενο ΙΧ, πληροφορίες που η Αστυνομία ερευνά.

Η 20χρονη ήταν η δεύτερη κόρη του Διονύση Πανταζόπουλου, συνταξιούχου πυροσβέστη της Π.Υ. Πύργου και της Μαρίας και ήταν γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Η κηδεία της πραγματοποιείται αυτή την ώρα από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πύργου.
patrastimes