Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)

Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)
Καλοκαίρι είναι και είπαμε να το αντικρύσουμε μέσα από "μαγικά" κλικ
«Τον χειμώνα σε παιδεύω, την άνοιξη σε πιλατεύω, το φθινόπωρο σε ψηλαφίζω, το καλοκαίρι σε αντικρίζω»…
Έτσι, γράφει ένας ξένος στιχουργός σε κάποιο από τα τραγούδια του και εμείς είπαμε, τώρα που έχει καλοκαιριάσει για τα καλά, να αντικρίσουμε το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου.
Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οδηγός μας στο ταξίδι αυτό, ο μαγικός φωτογραφικός φακός του Γιάννη Σαρηγιάννη, ενός ανθρώπου που έχει «κλικάρει» το ηλιοβασίλεμα αυτό, άπειρες φορές, από διάφορα σημεία της Πάτρας, όλες τις εποχές του χρόνου.
Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας έχει μία διαφορετική όψη σε κάθε εποχή. Σκοτεινή, φωτεινή, χαρούμενη, αισιόδοξη, χρυσή που όμως κάθε φορά και κάθε μέρα κεντάει με τα χρώματα του τον ουρανό και την θάλασσα, δίνοντας λίγο από την μαγεία του στα γύρω βουνά, όπως κρύβεται πίσω από τις πλαγιές.
Πάντοτε όμορφο και υπέροχο όποια εποχή και να το δούμε…Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας «κεντάει» τις 4 εποχές του χρόνου (pics)
patrasevents