Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ένα υπέροχο βίντεο από διάφορα σημεία της Πάτρας, γεμάτο νότες και μουσική

Ένα υπέροχο βίντεο από διάφορα σημεία της Πάτρας, γεμάτο νότες και μουσική
Η μεγαλύτερη μέρα της χρονιάς συμπίμπτει με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
Σκάλες Αγίου Νικολάου, Πλατεία Γεωργίου, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου, Μόλος στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας και δεκάδες ακόμα σημεία της πόλης, με πλάνα που έχουν φόντο κιθάρα, μπάσο, βιολιά, σαξόφωνο, φυσαρμόνικα.
4 stage, 11 μπάντες, 7dj 3 χορωδίες, 2 ενημερωτικά σεμινάρια 15 χορευτές πάνω από 350 καλλιτέχνες, μια αγάπη και ένα πάθος για την μουσική. Όλα αυτά εμπεριέχονται σε ένα βίντεο γεμάτο νότες και μουσική.  
Ένα υπέροχο βίντεο από διάφορα σημεία της Πάτρας, γεμάτο νότες και μουσική
Είναι το video που έφτιαξαν οι μουσικοί της Πάτρας για την μεγαλύτερη μέρα της χρονιάς, για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Είναι μία μέρα ιδανική για να συνδεθείς ξανά με την πόλη (και τους γύρω) σου στην πολύχρωμη πανελλαδική Γιορτή με εκατοντάδες καλλιτέχνες, σχήματα, ορχήστρες, χορωδίες και φιλαρμονικές.
Στην Πάτρα οι εκδηλώσεις ξεκινούν από 18 έως και 20 Ιουνίου και κορυφώνονται την Κυριακή 21 του μήνα. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε διάφορα σημεία της Πάτρας, όπως στην Μόλο, την Πλατεία Γεωργίου, τη Γεροκωστοπούλου,τη Ρήγα Φεραίου κ.α.)
Η πόλη θα κινείται για τρεις μέρες σε ρυθμούς rock, funk, jazz, r&b, hip-hop, ska, Balkan, classic, house, metal ,trance, techno, drum and bass, σε μία συναρπαστική εμπειρία που θα ζήσουμε σε όλη την πόλη, από 18 έως 21 Ιουνίου. Μία εμπειρία της οποίας ο καλύτερος προπομπός είναι αυτό το video.

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής //Πάτρα 2015

patrasevents