Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Castella Beach: Όπως τον παλιό καλό καιρό με παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα

Castella Beach: Όπως τον παλιό καλό καιρό με παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα  Εστιατόριο, καφέ, ενοικιαζόμενα δωμάτια

Εστιατόριο, καφέ, ενοικιαζόμενα δωμάτια

Σταθερή παρουσία στον χώρο της εστίασης από το 1956, η οικογενειακή επιχείρηση «Castella Beach», συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της, στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο της, στην παραλία Αλισσού.
Φέτος οι εκπλήξεις είναι πιο πολλές. Καθώς οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας, προχώρησαν σε πλήρη ανακαίνιση των άνετων και φιλόξενων δωματίων τα οποία «λούζονται» από την υπέροχη θέα της θάλασσας, χαρίζοντας μια διαμονή ήσυχη, ξεκούραστη με ολοκληρωμένες παροχές και service.
Το γνωστό και αγαπημένο από τη δεκαετία του 50 εξοχικό κέντρο, δεν έχει κάνει καμία απολύτως «έκπτωση» στην ποιότητα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το Castella παραμένει στη λίστα με τους πιο γνωστούς προορισμούς για τους αχαιούς που επιλέγουν το χώρο για τη διασκέδαση ή την εκδήλωσή τους.
Στο χώρο μας, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινωνικών εκδηλώσεων, έως 200 άτομα, με τιμές που ξεκινούν από 13 ευρώ.
Με ελληνική αυθεντική κουζίνα και αγνά ντόπια υλικά, το Castella στην παραλία Αλισσού, προσφέρει χαλαρωτικές στιγμές δίπλα στο κύμα, σε ένα όμορφο περιβάλλοντα χώρο.
http://castella-beach.gr
TheBest