Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics)

Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics)
Η 21χρονη τραγουδίστρια γοήτευσε με τις εμφανίσεις της τον φετινό χειμώνα
Η Βάσω Ντέκα είναι ένα κορίτσι που κατά κοινή ομολογία έχει τις δυνατότητες για να κάνει καριέρα στο τραγούδι.  
Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics) Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίζουμε μέσα από τις εμφανίσεις της στα «Αστέρια», καθώς αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού χειμώνα στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας.
Στα 21 της χρόνια προερχόμενη από την περιοχή της Ναυπακτίας, η Βάσω Ντέκα είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα και προσπαθεί για αυτά, θέλοντας να πετύχει τον στόχο της.
Τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να προχωρήσει στον χώρο του τραγουδιού, έχοντας κάνει ήδη ορισμένα βήματα, που αφήνουν αρκετές ελπίδεςαισιοδοξίας για την ίδια και τους φίλους της που την αγαπούν.
Γιατί πέρα από το ταλέντο της, θεωρείται για όλους όσους την γνωρίζουν από τα καλά παιδιά στον χώρο, ένα κορίτσι που χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, ευγένεια και με προσωπικότητα.

Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics)
Φωνή έχει. Σκηνική παρουσία το ίδιο, αφού εκτός των άλλων είναι και αρκετά όμορφη και γοητευτική ως γυναίκα. Ξέρει να στέκεται πάνω στην πίστα ως ερμηνεύτρια. Οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να της παρουσιαστεί η ευκαιρία και την εκμεταλλευτεί. 
Της το ευχόμαστε!
(Mέρος των φωτογραφιών είναι του Γιάννη Σαρηγιάννη).

Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics) Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics) Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics) Βάσω Ντέκα: Ένα κορίτσι με ομορφιά, φωνή και όνειρα που ζει στην Πάτρα (pics)
patrasevents