Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πάτρα: Εν μέσω χρεοκοπίας ο κόσμος βγήκε για σουβλάκια, μπυρίτσες και μεζέδες!

Πάτρα: Εν μέσω χρεοκοπίας ο κόσμος βγήκε για σουβλάκια, μπυρίτσες και μεζέδες!
Γεμάτα τα περισσότερα από τα καταστήματα εστίασης, το βράδυ της Τρίτης
Την ώρα που η χώρα θα χρεοκοπούσε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης και ενώ ήταν έτοιμη να ξημερώσει, αυτή η περίφημη "μαύρη Τετάρτη", τα περισσότερα από τα καταστήματα εστίασης,οι καφετέριες και τα μπαράκια στα γνωστά στέκια στο κέντρο της Πάτρας ήταν γεμάτα από κόσμο.
Πάτρα: Εν μέσω χρεοκοπίας ο κόσμος βγήκε για σουβλάκια, μπυρίτσες και μεζέδες!Στην Τριών Ναυάρχων για παράδειγμα στις ψησταριές, στις πιτσαρίες και στα τσιπουράδικα, με δυσκολία έβρισκες τραπέζι για να κάτσεις, ενώ το ίδιο γινόταν και στις μπυραρίες που υπάρχουν  στην περιοχή.
Κίνηση είχαν και τα καταστήματα στονπεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ενώ για ακόμα μία βραδιά το αδιαχώρητο γινόταν σχεδόν στα καταστήματα της Ηφαίστου, με τον κόσμο να πίνει ουζάκια, μπυρίτσες και κρασάκια.
Το άγχος της χρεωκοπίας και τα όσα λέγονται καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα των μεγάλων καναλιών για την… καταστροφή που έρχεται, φαίνεται πως δεν κράτησε τον κόσμο στο σπίτι. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η φτώχεια που θέλει καλοπέραση. Την καλοπέραση της θέλει και η χρεοκοπία.
patrasevents