Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!
Toν Άγιο Βαλεντίνο μπορεί να τον μισείς, όμως κακά τα ψέμματα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις να διασκεδάσεις με το άλλο σου μισό...
Η καθημερινότητα, τα προβλήματα, οι δουλειές, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τους “έρωτες”, δυστυχώς!

Επειδή πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι και να γιορτάζουμε τον έρωτα καθημερινά, βλέπουμε την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου σαν μια καλή ευκαιρία για να αναθερμάνουμε τον έρωτά μας...
Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα “ξεχωριστά” parties και events που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την μέρα στην Πάτρα.
Βέβαια υπάρχουν πολλά εστιατόρια με “Love is in the air” στην ατμόσφαιρα τους, που σας περιμένουν με καλό φαγητό, ενώ μην ξεχνάτε την εναλλακτική ταινία στο σπίτι και χουχούλιασμα!

12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

Ξεκινήστε για ψώνια με καλό σκοπό...

Με «αγαπισιάρικη» διάθεση και καρναβαλικό κέφι από το πρωί είμαστε προσκεκλημένοι στο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10:00 με 14:00 στο
Apple Café.
H συγκεκριμένη πρωτοβουλία, χειροτεχνών της πόλης μας, έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση της εθελοντικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Το Φωτεινό Αστέρι».
Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όλους, αλλά κυρίως σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, πλεκτά, αξεσουάρ, love drinks, διακοσμητικά είδη, κάρτες και ψηφιακό κολλάζ σε κάδρο.
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

"Nuitd’ amour"

Με συναυλία έργων που αναφέρονται στην αγάπη και με το γενικό τίτλο "Nuitd’ amour’’, γιορτάζει το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία-Ζέρβα), την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της τάξης Μονωδίας του Ωδείου και διαπρεπής Μέτζο Σοπράνο, Ειρήνη Καράγιαννη, θα παρουσιάσει με τις σπουδάστριες της (Λίνα Γερονίκου, Αρετούσα Νικολοπούλου, Χρύσα Πανταζοπούλου, Ελβίρα Σταμπουλοπούλου και Βασιλική Χατζή- Μαμάση), ένα πρόγραμμα από έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, που αναφέρονται στον έρωτα και την αγάπη, με συνοδεία πιάνου από τη Λούση Χριστοδούλου, ενώ και η ίδια θα ερμηνεύσει τη "Habanera" από την όπερα "Carmen", του Georges Bizet.

Παράλληλα, οι καταξιωμένοι μουσικοί καλλιτέχνες και καθηγητές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Λάουρα Λούκα [βιολί], Μαρίνα Μυλωνά [πιάνο], Σέργιος Σοιλές [φλάουτο], Απόστολος Τσέφος [ακορντεόν] και Λούση Χριστοδούλου [πιάνο], θα ερμηνεύσουν υπέροχα ντουέτα έργων, αφιερωμένα στην ημέρα της αγάπης.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θέμης Γεωργαντάς στο Dose!

Εκείνο το party που κάνει την διαφορά στην Πάτρα και αυτό γιατί, απευθύνεται σε ζευγαράκια, αλλά και singles που θέλουν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!
Το αγαπημένο μας Pop Up βάζει την ερωτική διάθεσή του και υποδέχεται τον Θέμη Γεωργαντά σε ένα απογευματινο-βραδινόparty!
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου, οι τόνοι ανεβαίνουν με τον γνωστό παρουσιαστή και DJ, ο οποίος επιλέγει μόνο για εσάς τα καλύτερα hits του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου.
Mαζί του, ο dj Dimitris Galanos και όλη η ομάδα του Pop Up σε μια ανεπανάληπτη ερωτική ατμόσφαιρα!
Το party ξεκινά στις 19:00!
Είσοδος Ελεύθερη!
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

Ηappy Valedines day στο Al dente


Tην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την πιο ρομαντική βραδιά σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τον έρωτά σας!

Χαρείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτή την υπέροχη βραδιά στο Al dente με Σάκη Καντά. Μια ερωτική μουσική βραδιά με έναν γνήσιο λαϊκό ερμηνευτή με ξεχωριστή χροιά!
Απολαύστε ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης και παρασυρθείτε σε ένα ταξίδι με εξαίρετες γαστριμαργικές διαδρομές και ποιότητα υπηρεσιών πέντε αστέρων!
Έναρξη 21:00
Τηλ. κρατήσεων 698848448

Valentine's Dark Room Edition στο Studio 46 by Mods

Αυτή την Κυριακή θα γιορτάσουμε την μέρα των Ερωτευμενών και με... extra δόση ρομαντισμού χορεύοντας με πολύ Bachata kizomba kai salsa στο Studio 46 by Mods!
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

2o Love tattoo festival!

Μια εναλλακτική πρόταση με έρωτα και θέαμα! Το 2ο love Tattoo Festival!
Όπως και πέρυσι, η διοργάνωση φιλοξενείται στο BOA LIVE STAGE στο Ρίο, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου και συμπληρώνεται με παράλληλες δράσεις, ενώ προστίθενται και μουσικές εμφανίσεις καθιερωμένων ονομάτων της δημοφιλούς μουσικής σκηνής- σε ένα line up, που συμπεριλαμβάνει τον Ευθύμη (TXC,A/C),τον Τάκη Τσαν (ΖΝ) , τον Sifu VERSUS, τον Λόγο Απειλή, τον Άγγελο του Δρόμου, τους Blue Fox Band με την Φανή Τσαΐλάκη στα φωνητικά, όπως και τον ιδιαίτερα γνωστό DJ THE BOY.
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ

Οι Sfourzando στο Carte Postale!

Μια διαφορετική Κυριακή έρχεται και λέμε να την υποδεχτούμε όπως πρέπει στο Carte Postale!
Οι Sfourzando έρχονται να σας κρατήσουν συντροφιά με πολύ ξεχωριστή και αγαπησιάρικη διάθεση και εναλλακτικό πρόγραμμα σε soft pop-rock αλλά και jazz μελωδίες!
Σας εγγυώμαστε μια όμορφη βραδιά, όποια σύσταση κι αν έχει η παρέα σας! Πλήκτρα - Φωνή: Γουναροπούλου Αλεξάνδρα, Κιθάρα - Φωνή: Σιαφάκας Γεράσιμος, Βιολί: Κάτελα Μαρία, Κρουστά: Σέβης Δημήτρης.
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

Διονύσης Σχοινάς στο Romeo

Το Romeo Plus Πάτρας, σε συνεργασία με τον Χάρη Παναγόπουλο δίνουν το στίγμα φέρνοντας μια σειρά από καλλιτέχνες της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο, με τον Διονύση Σχοινά!

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00, στον ανανεωμένο χώρο του Romeo Plus, o οποίος για χάρη των συγκεκριμένων ιδιαίτερων events θα διαμορφώνεται στο γνωστό CABARET!
H επιτυχημένη καλοκαιρινή συνεργασία στην Αθήνα του Romeo με το Cabaret μεταφέρεται πλέον και στην Πάτρα!
Τιμή φιάλης 90€
Είσοδο με ποτό στο BAR 10€
Για Πληροφορίες & Κρατήσεις: 2610.421.090 & 6932.480.080

Σοφία Βόσσου στον Φάρο εν Πάτραις

Η «Άνοιξη», το «Κουτσουράκι», η «Μετακόμιση» και το «Αν είναι να κολαστώ», συναντούν το «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», το «Δε μετανιώνω», το «Φοβάμαι» και πολλά τραγούδια έκπληξη!

Η Σοφία Βόσσου σε ένα πρόγραμμα που περνάει με μεγάλη άνεση από τις ποπ επιτυχίες στα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Μαζί της ο Δημήτρης Παραράς στα πλήκτρα και την κιθάρα!

X
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

Valentine's day στο Μemphis!

14 Φεβρουαρίου, μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια εναλλακτική πρόταση στο Memphis!
Ελάτε να ακούσουμε πολυαγαπημένες rock/metal μπαλάντες.
Να διασκεδάσουμε υπό τον ρυθμό τραγουδιών αγάπης και μίσους, με παρέα φυσικά άφθονη παγωμένη μπύρα.

Είτε είστε σε σχέση, είτε χωρισμένοι, είτε απλώς ελεύθεροι...Είσοδος ελεύθερη.

Έρωτας με τους αδελφούς Λιοπέτα στον Γλυκάνισο

Ο Γιώργος και Παναγιώτης Λιοπέταςαναλαμβάνουν να μας κρατήσουν συντροφιά στον Γλυκάνισο στην Αγίου Νικολάου!

Ερωτικά τραγούδια σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα σε έναν ζεστό χώρο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

Κρασί και καλό φαγητό θα κάνουν ακόμα πιο όμορφη την παραμονή σας εκεί!
12 προτάσεις για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα!

Valentines Night στο Hendrix!

14 Φεβρουαρίου, μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανεβαίνουμε Ψηλαλώνια!
Εφοδιαστείτε με την πιο ερωτική διάθεση και απολαύστε ιδιαίτερες γεύσεις cocktail από τα χέρια των ειδικών κάτω από τις μουσικές επιλογές του Dj Hiotis.
Είτε είστε σε σχέση, είτε χωρισμένοι στο Hendix είστε ευπρόσδεκτοι!


AΝΤΙ - Valentine's day στο Ruelle!

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε το μεγαλύτερο αντι-πάρτι της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Πόνος, καψούρα, ποτό και η νύχτα των χωρισμένων πέφτει στο Ruelle...


Πηγή: patrasevents.gr