Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Λεωφορείο με πρόσφυγες “κόλλησε” στο μπλόκο

[Lifo]: Αγρότες-πρόσφυγες μαζί στα Τέμπη

Λεωφορείο “κόλλησε” στο μπλόκο
Λεωφορείο με μετανάστες και πρόσφυγες που ποίο θα μετέβαινε στα σύνορα «κόλλησε» στα Τέμπη και στο μπλόκο των αγροτών με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να βρίσκονται στο οδόστρωμα μαζί με τους αγρότες.
Εν τω μεταξύ, ομαλά διεξάγεται, για την ώρα, η διέλευση των οχημάτων από τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εντός της ημέρας, αναμένονται οι γενικές συνελεύσεις των αγροτών, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.
Υπενθυμίζεται ότι χθες στις 15:00 οι συμμετέχοντες στο μπλόκο του τελωνείου του Προμαχώνα, προχώρησαν σε αιφνιδιαστικό αποκλεισμό για τα φορτηγά και τις νταλίκες, για να απελευθερώσουν και πάλι την πρόσβαση στις 5 τα ξημερώματα. «Η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε και δεν υπάρχουν αυτοκινητιστές σε αναμονή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Στέργιος Λίτος.
Στο τελωνείο της Εξοχής, η κίνηση διεξάγεται επίσης ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από τους αγρότες, μετά τη γενική συνέλευσή τους που ορίσθηκε για το απόγευμα, είναι πιθανόν η διέλευση να κλείσει από τις 22:00.
Read more: multi-news.gr

Δείτε το site που έχει ξετρελάνει κόσμο στην Πάτρα για 2 σοβαρούς και πρακτικούς λόγους