Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στο νοσοκομείο αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έπαθε νευρικό κλονισμό

Με συμπτώματα νευρικού κλονισμού και αφού προηγήθηκε λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε χθες στο 401 αστυνομικός της φρουράς της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Nikos Libertas / SOOC

Νέο "επεισόδιο" σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είχε σαν αποτέλεσμα ένας φρουρός της να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.   Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ. 
Οι υπάλληλοι βρέθηκαν έκπληκτοι αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της κ. Κωνσταντοπούλου, ο οποίος είχε κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου και έναν εκ των αστυνομικών από τη φύλαξή της.   Η κατάσταση "πολιορκίας" του γραφείου διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης.  
Όπως μετέδωσε νωρίτερα και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, επικαλούμενος δικές του πηγές, τελικά ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο φρούραρχος της βουλής ζήτησε από τον συγκεκριμένο αστυνομικό αλλά και από έναν συνεργάτη της κ. Κωνσταντοπούλου να εγκαταλείψουν το χώρο, οι τηλεφωνικές οδηγίες που έλαβε από την πρώην πρόεδρο της βουλής να μην αναχωρήσει από το σημείο είχαν ως συνέπεια να λιποθυμήσει από την ένταση ο αστυνομικός. 
Πηγή: www.lifo.gr